2777
2789

۳۵۰ برقیا

۱۵۰ چوب

من همه چیز و در نظر گرفتم

باز بسته به سلیقه و استفاده و بودجه خودت میتونی کمتر هم خرج کنی

مثلا من جنس چوب مبل و کمد و تخت وَ کیفیت تشک تخت برام مهمه پس قیمتش بیشتره قطعا

برقیا هم میتونی یخچال ساید،ظرفشویی،تی وی ۷۰ اینچ به بالا،ضبط باند در حد و چرخ گوشت نخری

یا اجاق گاز مبله برنداری

🌸🌸

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بستگی‌داره مارک ها خوبم قیمت هاشون فرق داره یکی از اشناهامون هفته پیش‌مبل گرفته واسه جهیزیه ۱۲۰تومن!!واقعا میتونست ی مبل ۵۰.۶۰میلیونی بگیره ولی خب چشم و هم‌چشمی دارن

خدایا شکرت بخاطر تموم نعمت های ک بدون هیچ چشم داشتی بهمون عطا کردی🌷

از اون حرفا بودا

خو اخه چیکار کنم ۳۰۰ تیکه های برقی شو بخره 

۶۰مبل بدون غذاخوری

۴۰ هم سرویس خواب

مابقی هم خدابزرگه

بعد چهارسال خدا تورو بهم هدیه داده قشنگم👶حلالم کن اگه تو موقعیت و جغرافیای ناامیدی با خودخواهی تصمیم گرفتم پاتو به این دنیا باز کنم🥹

یعنی نمیشه آدم مبل 20  30تومنی بخره؟ خوب مبل 100میلیونی خونه ی خوبم میخواد. بحثم بااونایی که خانواده های متوسط دارن، وگرنه داشته باشی که خیلی هم عالیه چیزای گرون. 

دیگه غم ادامه دارنیستم  درخواست دوستی به هیچ عنوان پذیرفته نمیشود
یعنی نمیشه آدم مبل 20 30تومنی بخره؟ خوب مبل 100میلیونی خونه ی خوبم میخواد. بحثم بااونایی که خانواده ...

دقیقا من الان به ۱۵ سال پیش فکر می کنم می بینم چقدر هزینه الکی واسه جهیزیه کردم .میتونستم کمتر بگیرم و پولشو بدارم واسه خرید خونه تا یه خونه بهتر بگیریم 

میشه بیشتر بکی چیا خریدی هرکدوم چقدر شپ

عمده هزینه م برای فرش و سرویس چوب شد. این دو تقریبا 500 شد. فرش 5 تخته 9 و 6 متری و چند تا پادری نیاز داشتم. چوب هم مبل پذیرایی، راحتی، سرویس خواب، غذاخوری برای پذیرایی و یه صبحانه خوری کوچیک برای آشپزخونه 

300 هم یخچال و ظرفشویی و لباسشویی

تقریبا 400-450 هم بقیه وسایل

ظرف فقط سرویس چینی خریدم و آرکوپال و کریستال هیچی نخریدم. ظروف پذیرایی هم نخریدم.( بعدا چند تکه ظرف مثل میوه خوری و شکلات خوری هدیه گرفتم) به اندازه 60-70 نفر از این چینی های گل سرخی قدیمی ژاپنی ها خریدم. سه تا سرویس خریدم و بقیه رو تکی جفت و جور کردم. الان هم با توجه به مهمونی هایی که می گیرم به نظرم کمی کم و کسری داره که باید بگیرم  فروشنده دید خیلی طالبم مطمئنم که بهم گرون فروخت. فکر کنم حدود 60 تومن شد ولی خیلی دوستشون دارم  وسایل برقی اشپزخونه هم فقط کاربردی های اصلی رو خریدم

تلویزیون هم نخریدم ( در عرف ما جزو جهیزیه محسوب نمیشه  ) گاز و فر هم همسرم با کابینت سفارش دادن و من نخریدم