2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من الان سوپ گذاشتم  چون بچم مریضه

برنج و شامی هم میذام برای ناهار

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736

فهمیدی بمام بگو

عشق آتشین و شاهزاده خر‌ سوارو بیخیال!بگرد دنبال کسی که کنارش آرامش داری،حال دلت خوشه  ..............اوس کریم ناموسا کی بغلت میکنه! که انقدر ارومی؛  💔..............خدایامن اگه یبار دیگه خواستم زیادی مهربون بازی دربیارم با رعدوبرق بزن منو نصف کن با تشکر  

خوش به حالت میتونی آشپزی کنی 

ما دو هفتس بنایی داریم ، آشپزخونه کابینت نداره، نه میتونم آشپزی کنم ، تو حموم ظرف میشورم 

دلم میخواد خونه کاراش تموم شه، مامانم از گردن به پایین فلجه، زخم بستر داره، خودم پس فردا باید برم دانشگاه ، لباسام آماده نیست، صورتم پر موعه یه آرایشگاه نمیتونم برم تو این اوضاع، نمی‌دونم بخوام برم دانشگاه کی پیش مامانم میمونه 

خواهش میکنم هر کی پستمو دید برای رو به راه شدن اوضام دعا کنه

من برنج دیشبم مونده کسی پیشنهادی داره با چی بخوریمش سبزی کوکو ندارن گوشت چرخ کرده هم ندارم

من یباراینجوری درست کردم شوهرم خیلی خوشش اومد،سیب زمینی نگینی کردم ،مرغم نگینی کردم با پیازداغ تفت دادم یکم کشمشم قاطی کردم وبابرنج قاطی کردم،

میتونی باتن ماهی هم بخوری