2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمی‌دونم خوشحال باشم یا ناراحت

چرا خوبه که خدا داره ی رحمت دیگه میده ناشکری بزار کنار تو مادر قوی هستی من مطمنم ازپیش برمیایی

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

چرا خوبه که خدا داره ی رحمت دیگه میده ناشکری بزار کنار تو مادر قوی هستی من مطمنم ازپیش برمیایی

من تازه افسردگیم خوب شده عذاب عالم رو سر دخترم کشیدم ویار افسردگی حرفای دیگران یادش میوفتم تب میکنم

بقیه بهم میگن سقط کن ولی خودم دلم نمیاد خیلی دوراهی سختیه

اصلا سقط نکنی ها 

تو با همین یه بچه راه سختی داری بزار سختیت یکم بیشتر شه ولی با هم بزرگشون میکنی دیگه ام بچه نمیخوای دنیا اومد برو دستگاه بزار .

💜💛به نظرم همه آدما یبار باید تا تهش برن! تا ته اون چیزی که خیلی بهش اصرار دارن! برن و تا جون دارن براش بجنگن! اونقدر که خسته و زخمی برگردن! مهم نیست تهش برنده شن یا بازنده مهم اینه که تهشو دیدن! کسی که تهشو دیده دیگه از هیچی نمیترسه! مدیون دلش نیست که ای کاش میشد.⁦⁦❤️⁩🧡
اصلا سقط نکنی ها تو با همین یه بچه راه سختی داری بزار سختیت یکم بیشتر شه ولی با هم بزرگشون میکنی دیگ ...

دلم نمیاد سقط کنم بالاخره اونم بچمه ولی حرفای دیگران اذیتم میکنه

من تازه افسردگیم خوب شده عذاب عالم رو سر دخترم کشیدم ویار افسردگی حرفای دیگران یادش میوفتم تب میکنم

دقیقا منم همین حالتی بودم ولی دلم نیومد سقط کنم 

بعد زایمان به خودت برس مکمل تقویتی بعد از زایمان بشدت رو افسردگی تاثیر داره سخته ولی با توجه به تجربه قبلی دستت میاد باید تو این دوران چیکار کنی.

💜💛به نظرم همه آدما یبار باید تا تهش برن! تا ته اون چیزی که خیلی بهش اصرار دارن! برن و تا جون دارن براش بجنگن! اونقدر که خسته و زخمی برگردن! مهم نیست تهش برنده شن یا بازنده مهم اینه که تهشو دیدن! کسی که تهشو دیده دیگه از هیچی نمیترسه! مدیون دلش نیست که ای کاش میشد.⁦⁦❤️⁩🧡
دلم نمیاد سقط کنم بالاخره اونم بچمه ولی حرفای دیگران اذیتم میکنه

حرف دیگران مهم نیست 

دیگران خودشون هزار عیب دارن بی توجهی کن .

ممنونم از راهنمایی و دل گرمی هات

فدات عزیزم ایشالله بهترینا برات رقم بخوره نتیجه اذیت شدنا و سختیا رو به بهترين شکل ممکن ببینی .