2777
2789
دو هفته بعد فوت مامانم خیلی دلتنگ بودم با گریه خوابیدم و خوابشو دیدمانگار واقعی بود...

الهی بمیرم:) 

قلبم مچاله شد دختر 

براشون فاتحه میخونم روحشون مطمعن باش کنارته همیشه 

خدا رحمتشون کنه

هروقت خواستی نظری بدی ب این فکر کن پشت کاربری یک ادمی نشسته ک قلب داره:)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب شاید بعداً دیدیش

نه عزیزم فکر نمیکنم . اگر بر اساس ماورا باشه اصلا از دنیای ما نیس اگر بر اساس مشکلات و دغدغه های ذهنی بازم امکانش نیس. 

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          
واقعا ؟جی بهت گفت؟

اره گفت نماز بخون

کاربری جدید نیستم کاربری قبلیم ترکید . بابام به رحمت خدا رفته. کاش زنده بود. لطفا برای ازدواجم دعا کن.                                              https://harfeto.timefriend.net/17280721063689

خواب اینکه دانشگاهی که میخواستم قبول شدم ...

خواب کسی که دوستش دارم

خواب شهید سلیمانی

خواب زیارت 

چندتا خواب دیگم بود یادم نیست ولی خیلی خوب بود

اگه دنبال یه کادو یا دکوری میگردی که هنری باشه بیا تو پیجم ✅آموزش مجازی نقاشی هم داریم با صفر تا صد نکات نقاشی 🌈💙 آیدی  yek_tarh_eshgh

چه سعادتی داشتی

چرا؟ 

کاربری جدید نیستم کاربری قبلیم ترکید . بابام به رحمت خدا رفته. کاش زنده بود. لطفا برای ازدواجم دعا کن.                                              https://harfeto.timefriend.net/17280721063689

خوشبحالت چقدر قشنگ

من اصلا اون تایم تو فکر اون چیزی ک تو خواب دیدم نبودم بعد چند سال تا دیدمش کپ کردم . شخص نبود 

گارنت اسم یه سنگه که به دونه های انار هم میشناسن🙂 کاربری دوم و جدیدم ....