2777
2789
اره دقیقا ده ساعت میخونممممم بریم بریییممممم

هانی آقای پلانکتون رو نبین....من نمیتونم نبینمش  یه قسمت بهدازظهر دیدم قلبم داره منفجر میشه....کاش شروعش نمیکردممممم...تا الانم ۷.۵ خوندم ولی

خوب بخون

چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم  کیپاپر  عاشق زندگی  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هانی آقای پلانکتون رو نبین....من نمیتونم نبینمش یه قسمت بهدازظهر دیدم قلبم داره منفجر میشه....کاش ش ...

ویت عه مینت😂😂😂😂😂😂

یعنی خیلی خوبهههه؟؟

وای من هنوز قسمت یکو کامل ندیدم 

امروز تکمیل خوندم بیا فرداهم بترکونیم 

صبح شیش پا میشم 

🫶

ویت عه مینت😂😂😂😂😂😂یعنی خیلی خوبهههه؟؟وای من هنوز قسمت یکو کامل ندیدم امروز تکمیل خوندم بیا فردا ...

من از رو کلیپا واسم اسپویل شده بعد نمیتونم نبینمش هانی من قراره کلی اشک بریزم سر این سریال       سر عاشقان ماه یه هفته گریه میکردم مامانم فکر میکرد اتفاقات عاشقانه است      هی میگفت به من بگوووووو

خوشحالم شروعش کردم به حس و حال این روزام میخوره دنبال کیوت و هپی اند نبودم حسی که سر ۲۱و ۲۵ ساله داشتم رو دارم کمی دپ و غمگین بعدی رو هپی میبینم بشوره ببره..قووول

منم تکمیل خوندم ۱۰ تمام

فردا منم ۶ پا میشم

شبت ستاره بارون رویاهات بشه واقعیتی که توش زندگی میکنی...  

راستی هانی من از کافه دراما دانلود میکنم تو از کجا سریالا رو میگیری؟ 

منظورم حس و حال اشتیاقم واسه سریال مثل ۲۱ و ۲۵ ساله بود....به حال خودمم بستگی داره شوقم وگرنه این احتمالا اشکمو حسابی در بیاره الان قسمت ۳ هی میخواستم الکی گریه کنم...یه مدت اینجوریم خوب میشم  

من از رو کلیپا واسم اسپویل شده بعد نمیتونم نبینمش هانی من قراره کلی اشک بریزم سر این سریال سر ...

نایصصص بیا شیش اعلام حضور کنیم اگه پیاممو دیدی🥲😂

چطوری بود سریالش 

غمگین بود یا معمولی

یه سوال کمدیه؟

🫶

راستی هانی من از کافه دراما دانلود میکنم تو از کجا سریالا رو میگیری؟ منظورم حس و حال اشتیاقم واسه سر ...

کافه دراما رایگانه؟

من از اپ فلیکس دراما میبینم 

یه مدت مشکل داشت از بیاتوکره دان میکنم اونجا هم خیلی خوبه

وای میفهممم چی میگییییییی

هانی فیلم سینمایی hope رو دیدی؟

وای خیلی سرش غصه خوردم خیلیی ناراحت کننده بود بر اساس واقعیته

مثلا میفهمم این فیلم چقدر رو روحیم تاثیر میزاره ولی بازم رفتم دیدمش 😑😑😑 انگار خودآزاری دارم🫤

🫶

کافه دراما رایگانه؟من از اپ فلیکس دراما میبینم یه مدت مشکل داشت از بیاتوکره دان میکنم اونجا هم خیلی ...

آره رایگانه منم قبلا از بیا تو کره میگرفتم

هوپ رو ۲ سال پیش دیدم با همه ماجرا و اتفاقات با نقصی که واسش اتفاق افتاد و تا آخر عمر لوله همراهش میموند با همه دردناکی ماجرا خوشحال شدم که پیدا شدو زنده موند فقط میخواستم که زنده بمونه و زندگی کنه چون گناهکار باید تاوان بده....منم این مورد رو دارم میدونم تهش داغون میشما ولی اونی که نباید ببینم رو نگاه میکنم کلی هم اشک بیخود میریزم تنها لطفی که به خودم کردم فیلم غزاله و آرمان رو ندیدم بی بدن...هر کی دیده بود خودشو فحش میداد دوست من میگفت چند شب نخوابید و از غذا افتاد من اصلا اعصابشو نداشتم...تو این تم نگاه نکن اعصابت میریزه بهم چکاریه؟؟؟؟؟؟؟؟ این همه داستان قشنگ...

این سریال آقای پلانکتون پسره مریضه و عاشقونه اش یجورایی دردناکه چون پسره امیدی به بهبودیش نیست و دردشو منتقل میکنه...یه چیز هپی ببین این دم کنکوری

[QUOTE=362385227]من از رو کلیپا واسم اسپویل شده بعد نمیتونم نبینمش هانی من قراره کلی اشک بریزم سر ای ...

غمگینه کمدی هم داره فعلا که معمولیه اما غم داستان رو منتقل میکنه...یکم از کیوت و هپی خسته بودم قلبم یه چیز اینجوری میطلبید بهم دیدنش میچسبه حال روحی خودمه فشار درسا داره له میکنه منو...و از همه بدتر ترس وجودم رو گرفته ترس شکست دوباره نشدن دوباره...ولی چاره چیه هانی؟ باید برم جلو پرواز کنم بدوم راه برم بخزم فرقی نداره نباید وایستم کوسه بود اگه وایمیستاد میمرد؟؟؟؟ همچین حسی دارم باید بخونم برم جلو...صبح میام اعلام حضور...میخونم...من شکست نمیخورمممم...من از همه دنیا قوی ترم...از هر چی که اتفاق بیوفته میگذرم و میرم جلووووووووووووووو میرم تا بهش برسم

شبت خوش دوستم  

آره رایگانه منم قبلا از بیا تو کره میگرفتمهوپ رو ۲ سال پیش دیدم با همه ماجرا و اتفاقات با نقصی که وا ...

اره الان باید دختره ۲۴ سالش باشه حدودا🥲🥲🥲🥲🥲

من دارم seoul busters میبینم خیلی سریال خریه😂😂😂😂😂😂کمدیه اصلا طنزش خلی بامزسسس 🤣🤣گوگولی و کیوته

یه کراش صگی هم زدم رو این کاراکترش خیلی بامزست🥲😂

🫶

اره الان باید دختره ۲۴ سالش باشه حدودا🥲🥲🥲🥲🥲من دارم seoul busters میبینم خیلی سریال خریه😂😂😂😂 ...

من دیدم حتی یه دخترم از تو کادر و پوسترش رد نشده نگاش نکردم...ببینمش یعنی؟ اینو بعد مستر پلانکتون میبینم بشوره ببره  

غمگینه کمدی هم داره فعلا که معمولیه اما غم داستان رو منتقل میکنه...یکم از کیوت و هپی خسته بودم قلبم ...

😭😭😭😭😭چه قشنگ حرف میزنی لاناتی سمینار برگزار کن🥲😂😂😂

اره فکر کنم کوسه بود نمدونم شک کردم🥲😂

🥲🥲😭😂صبح بیدار میشیممممممممم هوهوووو

🫶

من دیدم حتی یه دخترم از تو کادر و پوسترش رد نشده نگاش نکردم...ببینمش یعنی؟ اینو بعد مستر پلانکتون می ...

نفهمیدم چی گفتی اولش

من خوشم اومده از این سریال بامزه گوگولیه اره من اشتباه کردم میخوام بعد این مستر پلانکتون ببینم😂😂

🫶

😭😭😭😭😭چه قشنگ حرف میزنی لاناتی سمینار برگزار کن🥲😂😂😂اره فکر کنم کوسه بود نمدونم شک کردم🥲😂🥲 ...

خودمو واسه کنفرانسای دانشگاه آماده میکنم    

بریم که صبح ۶ پاشیم بترکونیم فردا رو 

من ساعت نمیزارم چون با ساعت بیدار نمیشم آخرش بابام میاد خاموش میکنه  

یبار زنگ الارممو عوض کردم که مثلا باهاش بیدار بشم نمیدونم آهنگ جنگ بود چی بود با صدای زنگ پاشده بودم سرپا با چشم بسته بابام اومد با ترس تو اتاقم دوتایی روبروی هم جیغ میزدیم    واییییی نمیتونم توصیفش کنم چقدر وحشتناک بود  ازون ببعد الارم نمیزارم

ولی حدود ۶ احتمالا بیدار میشم میام حضوری میزنم یه الارم یواش میزارم امیدوارم پاشم  

نفهمیدم چی گفتی اولشمن خوشم اومده از این سریال بامزه گوگولیه اره من اشتباه کردم میخوام بعد این مستر ...

تو پوسترفیلم که سایت گذاشته بود دیدم دختر نداره همه مرد هستن نگاش نکردم  اما اگه قشنگه میبینمش