2777
2789
من به شدت ادم دقیقه نودی هستم سر مشقای زبانم این چه کاریه من میکنم اخههههه😀😀😀😭😂

مشکل اونجاست هر چی میخونی از درسا کم نمیشه ادامه داره

چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم  کیپاپر  عاشق زندگی  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مشکل اونجاست هر چی میخونی از درسا کم نمیشه ادامه داره

هوف امروزم به خیررررر گذشت

من امروز ولی هشت ساعت و ربع خوندم 

دو ساعت کلاس بودم

سعی میکنم تا دوازده رندش کنم

امروزت چطور بود؟

🫶

هوف امروزم به خیررررر گذشتمن امروز ولی هشت ساعت و ربع خوندم دو ساعت کلاس بودمسعی میکنم تا دوازده رند ...

امروز منم ۸.۵ خوندم یکم به استراحت احتیاج داشتم...ولی فردا ۱۱ میخونم. شیمی بخصوص بایدددد بخونم و مسئله تست بزنم یکم عقبم از مباحث تو شیمی کلا

فارسی و عربی میخواستم از امروز بخونم ولی دارم تنبلی میکنم من فردااااااااااا فارسی عربی هر دوتاشو ۲ ساعت میخونم هر کدوم یه ساعت

کم کاری نکنیممممم آفرین هانی

امروز منم ۸.۵ خوندم یکم به استراحت احتیاج داشتم...ولی فردا ۱۱ میخونم. شیمی بخصوص بایدددد بخونم و مسئ ...

اره تغییری که اصلا در کار نیست باید باید بخونیمشون

میخوام شروع کنم سوالای نهایی هم کار کنم 

هر کدوم حس کردم خیلی مهمه 

اینجا هم میزارم با هم بخونیم 💙💙💙

خوبی خوشی؟

🫶

اره تغییری که اصلا در کار نیست باید باید بخونیمشونمیخوام شروع کنم سوالای نهایی هم کار کنم هر کدوم حس ...

آره هانی گفتن همونه خدا کنه فرصت ترمیم بدن درسته خرداد گسسته میشم ولی چند تا از نمره هامو بهتر کنم ترازم میاد بالاتر 

منم شروعش کردم یازدهم رو دیگه جدی جدی

اره تغییری که اصلا در کار نیست باید باید بخونیمشونمیخوام شروع کنم سوالای نهایی هم کار کنم هر کدوم حس ...

مرسی هانی میشه گفت خوبم 

این چند روز بدن درد داشتم از خستگی بود چون علائم دیگه نداشتم هنوزم دارم ولی میخونمممم که بدونم همه تلاشمو میکنم 

دیشب بابام دید حالمو میگفت هر جا قبول بشی میتونی بری فقط بهش لبخند زدم خودش میدونه مقصره   ولی نمیتونم‌زمان رو برگردونم فقط باید با همه انرژی مثل یه ببر زخمی برم‌جلو  

مرسی هانی میشه گفت خوبم این چند روز بدن درد داشتم از خستگی بود چون علائم دیگه نداشتم هنوزم دارم ولی ...

چه خووووب:))))))

قربونت برم من حتمااااااا میشه 

شاید پیشت نیستم ولی همه ی تلاشات رو حس میکنم 

به چیزی که لیاقتش رو داری میرسی🩷💖✨️💙🩷💕💖💙✨️

زود باش به شیرینیش میارزهههههه

بیا امروزم تموم کنیم بره پی کارش

لتس گوووووووووووووووو

خوبم استراحت کن 

سریال seoul busters رو دیدی؟ خیلی بامزستتتت کمدیه 

طولانیم نیس میتونی تو تایمای رستت ببینیش حال خوب کنه برای روحیت خوبه

🫶

چه خووووب:))))))قربونت برم من حتمااااااا میشه شاید پیشت نیستم ولی همه ی تلاشات رو حس میکنم به چیزی ک ...

سلاااام چاگیااااااا فدات بشم من منم میدونم تو به دانشگاه تهران نمیرسی همههههه تلاشتو بکن تو لایق بهترینایی انتقاممونو از کنکور میگیریم....فایتینگ چاگی

اونو ندیدم یه بیست دقیقه از مستر پلانکتون رو دیدم دیشب موقع خواب...وو دوهوان کلا سریالاشو دیدم خیلی خوبههه

سلاااام چاگیااااااا فدات بشم من منم میدونم تو به دانشگاه تهران نمیرسی همههههه تلاشتو بکن تو لایق بهت ...

منم فقط ده دقیقه از این مستر پلانکتون دیدم🥲😂😂

ابجی فکر کنم اشتباه تایپی داری😭😭😭😭😭😭😭😭😭😂😂😂😂😂😭😂😭😂

🫶

منم فقط ده دقیقه از این مستر پلانکتون دیدم🥲😂😂ابجی فکر کنم اشتباه تایپی داری😭😭😭😭😭😭😭😭😭😂😂 ...

تهران میرسیییییییییییی میرسی میرسی میرسی میرسی میرسی میرسی میرسی میرسی میرسی میرسی میرسی میرسی میرسییییییییییییییییییییییی

ن تهران بوده خواستم رو تهرانن تاکید کنم

اینجوری جواب سوالا رو میدم همیشه لب مرزم دیگه حالا ببین یه چیز دیگه غلط شده همیشه بدترین جاها بدترین سوتی ها رو میدم 

تو به دانشگاه تهران میرسی.....شرفم رفت  

خیلی کراشه لامصببب

آره حالا نگاش میکنم حس و حالش بهتر میشع فکر کنم یکی از بچه ها میگفت با اختلاف بهترین سریال امساله واسه همین اشتارتشو زدم