2777
2789
عنوان

اول مهر

| مشاهده متن کامل بحث + 11061 بازدید | 2676 پست
الغه العربیه جلیلا جدا و انت تمکنک علی الحصول در جه ۲۰😅🤣😂 کنچانا کنچانا

مونستا ایکس کامبک داره نمیدونییی چقدر خوشحاللمممم بعد دو سالللل😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

همسر رسمی کوگا یودای متاهل و متعهد✨️همسرم تویی زیباترین علت برای عاشقی کردن😔❤️‍🔥جانان من تو نباشی هیچ صبحی به خیر نمیشود🫶💋بیا و طلوع کن به شب های انتظارم💋💍

الغه العربیه جلیلا جدا و انت تمکنک علی الحصول در جه ۲۰😅🤣😂 کنچانا کنچانا

اومددددد اومدددددددد اسکوپس اومدددددددددددددددددددددددددد مت گالا

وای لباسش وای همه چیششششش وای دوست داشتم استایلشوووو😭😭😭😭

اقا فکر میکردم کلونیمممممم

همسر رسمی کوگا یودای متاهل و متعهد✨️همسرم تویی زیباترین علت برای عاشقی کردن😔❤️‍🔥جانان من تو نباشی هیچ صبحی به خیر نمیشود🫶💋بیا و طلوع کن به شب های انتظارم💋💍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اومددددد اومدددددددد اسکوپس اومدددددددددددددددددددددددددد مت گالاوای لباسش وای همه چیششششش وای دوست ...

دیدمش...کاملا لباسش وایب کره ای میداد من دوستش داشتم خیلی... برعکس لباس جنی و لیسا😑😑😑 

چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم  کیپاپر  عاشق زندگی  
مونستا ایکس کامبک داره نمیدونییی چقدر خوشحاللمممم بعد دو سالللل😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭� ...

خدا کنه کامبکشون حال خوب کن باشه به یه حال خوب کن اساسی نیازمندم...من اصلا اخبار کیپاپم دنبال نمیکنم این روزا فارسی میخونم اگه ایتیز و استری کیدز کامبک بدن حالم خوب میشه😅

امروز زبان برای امتحان نهایی یه مقدار سوال حل میکردم وای کاش کنکور زبانم در همین حد بود👁👄👁🤣😭😭� ...

۲۰ زبان با ۱۹.۷۵ حدود ۱۰۰۰ تا ترازش فرق داره ۲۰ بگیریا

دیدمش...کاملا لباسش وایب کره ای میداد من دوستش داشتم خیلی... برعکس لباس جنی و لیسا😑😑😑

من دوسش داشتممممم

مال جنی رو هم خیلییییی دوست داشتم هم رو تم بود هم خوشگل بودبه نظرم

لیسا که استایلش گند زد حالا بیا و جمعش کن اصلا کاملا بی احترامی و توهین امیز بود لباسش واقعا جای دیفند نداره متاسفانه یه درصد واقعا با خودش فکر نکرده اون احمقی که اینو طراحی کرده😑😑😑

رزی هم لباسش بد نبود حداقل زشت نبود ولی موهاش🫤🫤🫤ای بابا

خدا کنه کامبکشون حال خوب کن باشه به یه حال خوب کن اساسی نیازمندم...من اصلا اخبار کیپاپم دنبال نمیکنم ...

وای حققق

اسکیز کامبک ژاپنی داره تقریبا یه ماه چند روز دیگه صمصممص تا الان فقط چند تا عکس از کانسپت دادن

وای ایتیز هم تو اکران سینمایی کنسرتشون یه اسپویلی از کامبک گذاشتن حالا من ندیدمششش ولی خب اینا هم کامبک دارننننن

حالا باور کن بعد کنکور خودمون دیگه خبری نیست😐😐🥸🥸😂😂😂😂

۲۰ زبان با ۱۹.۷۵ حدود ۱۰۰۰ تا ترازش فرق داره ۲۰ بگیریا

ارهههه صد در صد بیستش میکنم مجبورمممم 

چون دیگه نمره قبلیمو که نمیزارن😭😐😂خدا بگم چیکارشون نکنه ولی همین که اجازه دادن همه رو امتحان بدیم خوبه

😅😅😅😅مهمش هم همون بود

🤣🤣🤣وای عاشقتم

😅😅😅😅مهمش هم همون بود

خب بریم که امروز رو شروع کنیمم

شروع از ۹ صبح

امروز دیر بیدار شدم🌚

ارهههه صد در صد بیستش میکنم مجبورمممم چون دیگه نمره قبلیمو که نمیزارن😭😐😂خدا بگم چیکارشون نکنه ولی ...

یعنی برنامه ریزی آموزشی در حد کودک ۳ ساله😐 ولی بخونیمممم