2789
😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭دقیق ...

میدونی خیلی دردناک بود تا مغز استخوان...اونجاش که گفت اگه اون سال گوانگجو نمیومدم اگه تورو نمیدیدم اگه اون شب تو جنگل ازت جدا نمیشدم یعنی الان زنده بودی؟؟؟؟؟

چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم  کیپاپر  عاشق زندگی  

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دقیقااااااا اینقدر گریه کردم باهاشون وای فقط اونجا که دعاش رو بالاخره میخونه😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 ...

دلم‌میخواد دوباره ببینمش از استرس آخرش عاشقونه هاشون هم کوفتم شد.... واااایییییی آرزوش من دیگه قسمت آخر رو قشنگ هق میزدم ساعت ۳ شب صبح از ترس مامانم که گیر نده چرا گریه کردی اصلا از اتاقم در نیومدم و یه غم سنگین رو قلبمه شاید بخاطر اون ۴۱ سال که میشد کنار هم باشن و یه بعد دیگش هم پزشک بودنش بود شاید اونجا که میرسه به نجات دادن یه بیمار..اونجاش که گفت ما تصمیم نمیگیریم کی زنده باشه و کی بمیره بین این دوتا همه تلاشمونو میکنیم یجوری بود انگار توام اون وسط بودی انگار یه قسمتاییش رو تجربه میکردی من خیلی درگیرش شدم واسه همین تا آخر دیدمش که تموم بشه...میدونی با مقوله مرگ نمیتونم کنار بیام😭😭😭😭😭

برو یه چیز دیگه ببین بشوره ببره

فعلا دچار ترومای بعد سریالم دوستش دارم حسمو بمعنی واقعی قشنگ بود... یکم درسامو بندازم جلو بعدی رو هپی اندینگ میبینم

میدونی خیلی دردناک بود تا مغز استخوان...اونجاش که گفت اگه اون سال گوانگجو نمیومدم اگه تورو نمیدیدم ا ...

خیلی ناراحت کننده بود

هیچ سریالی غمش به پای این نمیرسه

🫶

دلم‌میخواد دوباره ببینمش از استرس آخرش عاشقونه هاشون هم کوفتم شد.... واااایییییی آرزوش من دیگه قسمت ...

🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲میونگ هی عزیزم

داداش کوفتیشم نباید از جاش بلند میشد😭😭😭😭

به عقب تر برگردیم تقصیر بابای کثافت هی ته است اگه میونگ هی رو نمیکشید بیرون که بکشتش داداششم نمیومد بیرون اینا هم نمیرفتن بیرون دنبالش 

کاش میشد زمانو به عقب برگردوند از همشون بدم میاد ناراحتم

🫶

فعلا دچار ترومای بعد سریالم دوستش دارم حسمو بمعنی واقعی قشنگ بود... یکم درسامو بندازم جلو بعدی رو هپ ...

😭😭😭😭درکت میکنمممممممم

برو سوییت هوم رو ببین اگه ندیدی اونجا با هم خواهر برادرن🤡😂🥲😭😭😭

🫶

🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲 ...

فیلمو جوییدی 😂

𝐇.𝐒💍👰                                                                               تو موندگارترین خاطره عمرِ منی. 🩷      

😭😭😭😂خیلی قشنگ بوووووووووود دلم رفته براش

😂😂😘

𝐇.𝐒💍👰                                                                               تو موندگارترین خاطره عمرِ منی. 🩷      

🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲 ...

واااای همش تقصیر بابی هی ته بود....از اول 

کاشکی میرفت خارج درسشو میخوند بعد ۴۱ سال برمیگشت...