2777
2789
عنوان

امام رضا

| مشاهده متن کامل بحث + 300 بازدید | 29 پست

اجی برا مامانم اینا هم دعا کن وضع اقتصادی شوند روبه راه بشه 

شمارو به امام حسین قسمتون میدم رد نشین توروخدا یه صلوات بفرستین برا حاجتم(اللهم صلی علی محمد و آل محمد)هرکس دعا کرد بگه براش صلوات بفرستم.

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

بگو منم حاجت روا بشم به حق پسرش آقا امام جواد سفره نذرمو هرچه زودتر بندازم

اربابم حسینننن زندگی اصلا امام حسین خوبه حال ما قطعا با امام حسین خوبه روزگار خوبه اصلا همه چی با امام حسین خوبه ❤️❤️❤️🌹🌹🌹

کمکم کن معلم بشم

به دادشم و خانواده ام برسم

به بقیه کمک کنم

الهی امین

اتنا

او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت

امام رضام امسالم منو نطلبیدیااا خیلی ازت ممنونم ک راه درستو نشونم دادی دستمو گرفتی کمکم کردی 

میشه مادرمو شفا بدی؟؟ 

مادرم به کمکت نیاز داره:) 

پدر ومادر سارا ❤

❤ میشه برای ازدواجم نفری یدونه صلوات بفرستین؟ اجرتون با سیدالشهدا ♡☆

خوش به سعادتتون

زیارت قبول

حاجتروا باشی عزیزم.

سلام ارباب مهربونم

یا ایها الرئوف

یا علی بن موسی الرضا 

ببخشید، معذرت‌خواهیمو بپذیر مولا

سعی میکنم درستش کنم

ریحانه، عاقبت به خیری

بهش بگو دلم براش تنگ شده بگو چرا دیگه نمیزاری بیاد پابوس حرمت . چرا از خودت میرونی منو بهش بگو دلم واسه حرمش لک زده🥺

"گیرم واسه حرفی که زدی عذر خواهی کردی" با ذاتی که آشکار شده چه میکنی؟! 🌈یه فنجون چای تازه دم ☕و یه برش کیک 🍰 و موزیک تو سبک مورد علاقم و یه خلوت با خودم به دنیااا دنیا نمی‌فروشم 🥰🥰 یاد بگیرید واسه دل خودتون زندگی کنید نه واسه حرف مردم 💃💃💃گور بابای هرچی حرف مفت🌈🌈 دوستان معذرت ولی درخواست دوستی قبول نمیکنم. کلا تو دنیای واقعی هم دوستی ندارم چه برسه به  مجازی 😉 

بابارضایه مهربونم از دور سلام 

بابا رضا  پس کی قراره جهیزیم جور بشه بیایم پابوست بریم سر خونه زندگیمون؟ 

بابارضا پس کی این همه مشکل تموم میشه  ماهم رنگ خوشبختی روببینیم و خوش شانس بشیم؟ 

بابارضا علی و خونوادش و خونوادمو بیمه خودت میکنم  یتارمو از سرشون کم نشع ی عمر با عزت و سلامت کنارم باشن و ی عمررر با خوشی با علی زندگی کنم و من پیش مرگش باشم خب ؟ بابا رضا هوای همه رو داشته باش هرکی تنگدسته هرکی بچه میخواد هرکی خونه  میخواد هرکی ی لقمع نون میخواد  هرکی سلامتی میخواد  بهش بده دل همه رو شاد کن  ب امام زمانمون بگو زودتر بیاد حال مردمم خوب نیست💚پابوست مینا :)

🦁🌞💚🤍❤️