2777
2789
عنوان

گردن زنی 🚶🏻‍♀️🕳

| مشاهده متن کامل بحث + 3034 بازدید | 18 پست
😂شرمنده فیلم یکم نامفهوم بود

قاتله از زندان ک ازاد شده ب نامزدش میگه ک چرا دوری میکنیو فلان میگه ک داماده ازم عکس و فیلم داره و تهدیدم میگنه برو از فلان جا ک ویلای پسره بوده رو بردار اینم رفته فک نمیکرده ب این زودی بیان و میکشتشون ولی من فکر میکنم دختره ک نامزده قاتله یه چیزاییو کم و زیاد گفته حالا مشخص میشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قاتله از زندان ک ازاد شده ب نامزدش میگه ک چرا دوری میکنیو فلان میگه ک داماده ازم عکس و فیلم داره و ت ...

اهاااا اینی ک نشون دادن توضیحات دختره بوده 👌🏻 ممنون ک گفتی 

خدا همه ی اتفاق های خوب رو سر راهم قرار میده 🩷🙌🏻خداجونم قربون بودنت👀🥹

من فیلمشو دوست دارم  تو قسمت تشعیع جنازه کم کاری کردن ولی داستان معمایی جالبیه 

اینکه  طناز به شاهرخ گفت فیلمای من تو لپتاپه نیماس بعد مشخص شد یکی به طناز گفته حال کی معلوم نیست 

قرار نبود کشته بشن سر زود اومدن به خونه مردن 

بهمن یه فلش قائم کرد تو اون فلشه چیه 

مونا عاشق  امیر بود و باران بهش نارو زد انتقام مادرشو گرفت  این میتونه یه دلیل باشه 

گیسو ارث فریبرز داداششو نمیده  میتونه فریبرز  نقش داشته باشه 

یا اون برادر عقب افتاده هه همش میگه اتی خانمو کشتم  اونم میگم سالمه نقش مریضارو بازی میکنه 

یا مانی که قاتل بچش تبرئه شده