2777
2789
عنوان

وای داغ کردم بچه ها آنفالوم کرد❗

| مشاهده متن کامل بحث + 933 بازدید | 59 پست
چطور؟نه وقتی متوجه شدم آنفالو کرده منم آنفالوش کردم

خواستم بگم انفالو کنی که هی پیگریش نشی و ذهنت مشغول نکنه ولش کن اگه باز پیام داد گفت چرا انقالو کردی بگو نمیدونم انفتلو نکردم بعد بگو انفالو یاب دارم خودش خودکار اونایی که انفالو میکنن انفالو میکنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب عزيزم توقع چي داري؟؟؟ وقتي ب يكي بي محلي ميكني و ميپيچونيش بياد التماست كنه ؟ اونم برا خودش شخصيت ...

اره دیگه اینم هست.

مثلا کلیپ فرستاد از اینستا سین کردم هیچ واکنشی ندادم  :|

البته اون روز رو مود خوبی نبودم

اتفاقا خوشحال باش که این آدم خودشیفته از زندگیت رفت بیرون

الان که فکرشو میکنم حقم داره اخه اصلا حالشو نمیپرسم تا خودش پیام نده :| 💔

اینبارم گفت بیرون بریم پیچوندم 😐💔

اره دیگه اینم هست.مثلا کلیپ فرستاد از اینستا سین کردم هیچ واکنشی ندادم :|البته اون روز رو مود خوبی ...

خب حق داشته انفالوت كنه ديگه خودتم داري رفتاراي خودتو ميگي ، اگه جوابت منفي بود ميتونستي بهش بااحترام بگي

نه اينكه بپيچونيش معلومه هركي باشع بهش برميخوره

چی شد که آنفالوش کردی؟

دیدم زیاد داره چرند میگه

قبلش بخاطر اینکه مچشو بگیریم ی راه ارتباطی باهاش پیدا کرده بودیم

فهمیدیم دخترارو با دوستاش میبرن خونه .....

میخواست به منم بچسبه منم چون به زور جاسوس بودم و به خواست خودم نبود نتونستم خودمو نگه دارم ریدم بهش

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂   اللهم عجل لولیک الفرج ، چشم انتظارتم امام مهربونم ، امام قشنگم ، خوشگل ترین خلق خدا ، شیرین تر از عسل ، قلب همه ماها ، منتظر بوی عطرت در کنار کعبه میمونم💚🌱

به نظرت منم بلاکش کنم؟

بزن بلاکش کن 

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂   اللهم عجل لولیک الفرج ، چشم انتظارتم امام مهربونم ، امام قشنگم ، خوشگل ترین خلق خدا ، شیرین تر از عسل ، قلب همه ماها ، منتظر بوی عطرت در کنار کعبه میمونم💚🌱

خواستم بگم انفالو کنی که هی پیگریش نشی و ذهنت مشغول نکنه ولش کن اگه باز پیام داد گفت چرا انقالو کردی ...

کسی که اول خودش آنفالو کرده مگه میاد میپرسه چرت انفالو کردی؟!!!