2777
2789
عنوان

تقویم چینی برا تعیین جنسیت بیایین

| مشاهده متن کامل بحث + 762 بازدید | 89 پست
باشه گلم هفته دیگه خبر میدم

منم هفته دیگه باید برم سونو من دوتا دختر دارم ولی استرس ندارم خدا صلاح مون رو بهتر میدونه انشالله اول سالم باشن بعد خواست خدا و خواسته ی دل ما یکی باشه

مامان سه تا قندعسل

دخترهپسر تو پهلوی چپهپسر اگزما و جوش نداره

من سر دخترم اگزما و جوش و خارش نداشتم پوستم نرم و شفاف بود بچمم پهلوی چپم بود

کی میدونه شایدم مرده‌ایم و این دنیا جهنممونه و خودمون خبر ندارم 😞

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم هفته دیگه باید برم سونو من دوتا دختر دارم ولی استرس ندارم خدا صلاح مون رو بهتر میدونه انشالله او ...

الهی آمین . انشالله سالم و دلبخواهت باشه . منم یه دختر دارم یکیشم سقط شد 

اگه بچه من پسر باشه معجزه و خواست خداست . من چنتا دکتر رفتم همشون گفتن امکان نداره پسردار بشی مگه با آی‌وی‌اف . گفتن همین که بچه‌دار میشی خداروشکر کن شوهرت خیلی خیلی ضعیفه. 

اره همون پهلوی راست بیشتر برای پسر شنیدم ببخشید اینو میگم تو بارداری یبوست نداری یا لکه بینی اون اوایل !!؟

عزیزممم انشالله این یکی سالم بیاد بغلت انتی برات حدس پسر زده بود؟

نه گفت احتمالا دختره . خدا خودش شاهده ناراحت نشدم که دختر گفته ولی حسم بهم میگه پسره قبل فهمیدن حاملگیمم خواب دیدم یه خانم پیری ماه محرم تو بغلم یه پسربچه میزاره  

اره همون پهلوی راست بیشتر برای پسر شنیدم ببخشید اینو میگم تو بارداری یبوست نداری یا لکه بینی اون اوا ...

اوایل معدم و رودم بهم خورده بود خیلی ببخشید اسهال داشتم سردردای شدیدم از هفت هفته شروع شد تا دوازده الان کلا خوب شده

راستی این بهترین تسته که رد خور نداره بکسی بگو حالا یوقتی که حواست نیست سرت کمی نمک بپاشه اگه رو موهات و سرت دست کشیدی دختره اما اگه به پشت لبت دست کشیدی پسره 

راستی این بهترین تسته که رد خور نداره بکسی بگو حالا یوقتی که حواست نیست سرت کمی نمک بپاشه اگه رو موه ...

باشه امتحان میکنم 

اگه بچه من پسر باشه معجزه و خواست خداست . من چنتا دکتر رفتم همشون گفتن امکان نداره پسردار بشی مگه با ...

انشالله پسر میشه … من خودمم باردارم اما برای خودمو همش حدس میزنم دختره  با اینکه بیشتر تستا میگن پسره اما خب من بعد پریودی هر شب رابطه داشتم امکان نداره پسر باشه

انشالله پسر میشه … من خودمم باردارم اما برای خودمو همش حدس میزنم دختره با اینکه بیشتر تستا میگن پسر ...

مرسی فدات انشالله بسلامتی بغل بگیریش