2777
2789
عنوان

مادر شوهر 🤒

| مشاهده متن کامل بحث + 368 بازدید | 26 پست
شما هم مادرت برای شما داشته باشه نمی تونی مجبور کنی به رسم شما باشه

خدا وکیلی بعضی رسما همه جایی هست 

مثل زیر زبونی بله برون ووو.....اونا واس دخترش داشتن اما برا من نه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

محلش نده حسود بدبخت رو.چرااینطورآدمای سمی اطرافتون!؟چ رسمی چ کشکی!؟توهم هروقت خاست بره یجا حالش جابیاروروابطتت کم کن تاارامش داشته باشی

شب های هجر راگذراندیم وزنده ایم🍀 مارابه سخت جانی خوداین گمان نبود
خدا وکیلی بعضی رسما همه جایی هست مثل زیر زبونی بله برون ووو.....اونا واس دخترش داشتن اما برا من نه

زیر زبونی بله هست بایستی همون جا فامیل هی بخونن عروس زیر زبونی میخواد تا مجبور بشه حتی اگه از قبل با شوهرت هماهنگ بودی ندی بایستی بگن ما در جریان نبودیم 

خدا وکیلی بعضی رسما همه جایی هست مثل زیر زبونی بله برون ووو.....اونا واس دخترش داشتن اما برا من نه

الان ناراحتی برات کادو نیاورده ؟خدایی کسی که می‌ره سفر باخودش سوغاتی میاره نه مهموناش .چه معنی ای میده باز گل یا شیرینی قابل هضمه ولی کادووووو؟😑

من چی بگم دیروز با مادرشوهرم داشتم خدافظی میکردم

پدرشوهرم دست مادرشوهرم رو گرفت بردش تو البته هولش داد و به من یه عالمه حرف زد و درو کوبید تو صورتم. اصلا واینساد جوابش رو بدم

نزدیک بود دست دخترم گیر کنه لای در

خدایاشکرت که دارمت و همیشه هستی .                    از خواننده تقاضا میشود یک صلوات قشنگ برای سلامتی و ظهور آقا بفرستن                                                    اللهم صلی علی محمد و آل محمد                  این روزها من خدای سکوت شده ام خفقان گرفته ام ! تا آرامش اهالی دنیا خط خطی نشود
نه ناراحتم چرا بعد سه روز آمدن

استارتر زرنگ نیستیا

سوغاتی براشون اوردی!؟

اگ اوردی نده بهشون اگرم گفت بگو رسم نداریم برا کسی هم چیزی نخریدم 

ازشون هم انتظار نداشته باش

ما خیلی برامون مهمه کسی ک میره مشهددی تماس بگیره

الان طرف نمیگیره منم نمیگیرم خیلی حال میده 😁😁

استارتر زرنگ نیستیاسوغاتی براشون اوردی!؟اگ اوردی نده بهشون اگرم گفت بگو رسم نداریم برا کسی هم چیزی ن ...

به خدا یادم رفت بگم یکبار زنگ من نزد بیا زنگ شوهرم میزد اما مننه

چراا اخه

درد داشت

خدایاشکرت که دارمت و همیشه هستی .                    از خواننده تقاضا میشود یک صلوات قشنگ برای سلامتی و ظهور آقا بفرستن                                                    اللهم صلی علی محمد و آل محمد                  این روزها من خدای سکوت شده ام خفقان گرفته ام ! تا آرامش اهالی دنیا خط خطی نشود