2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخه دخترا همه نیم متر خلافی دارن🥲 ۲۰‌ سانت پاشنه کفش و ۲۰ سانت فوکول سر.

ن دیگ اون بالاسر ک از مد رفته بعد کفشم ک اگ ده سانتم بپوشه تازه میشه هم قدت که دیگه عروسی نمیخواد بره ده سانتی بپوشه .... معمولی میپوشه ..... والا بنظر من ۱۶۵برا خانوم قد بلند حساب میشع ۱۶۰خوبه،😝🤣🤣

هر کی با من در افتاد ور افتاد😝😝😝😝🤷

ن دیگ اون بالاسر ک از مد رفته بعد کفشم ک اگ ده سانتم بپوشه تازه میشه هم قدت که دیگه عروسی نمیخواد بر ...

آره خدا رو شکر از اون دوران عبور کردیم.

کاش این پاشنه کفشارو هم همسان سازی کنن! چیکار میکنن این فمنیستا هی میگن برابری برابری🥲😂

آره خدا رو شکر از اون دوران عبور کردیم.کاش این پاشنه کفشارو هم همسان سازی کنن! چیکار میکنن این فمنیس ...

خخخ ن اون خانومت خودشو باهات تطبیق میده جوش نزن خانوما خودشون حساسن رو این چیزا.....شما دهه هفتادی هستی ک از دوران کلیپس گذر کردی،🤣🤣

آره هفتادی م. ولی یادمه یه مدت انگار رقابت بود، هرچی کلیپس بلندتر، شاخ تر!🥲😂

دقیییقا همین بود کلاسش به بزرگیش بود سر اندازه یه گردو کلیپس اندازه یه هندونه نمیدونم چجوری اون حجم و تحمل میکردیم،🤣🤣🤣

وای توام میزاشتی!؟😂 انگار قابلمه رو سرتون بود!😂

بعلع دیگ صد در صد میزاشتم من تحت تاثیر بقیه بودم سممم خالص بود الان یادم میاد دلم میخواد خودمو خفه کنم ،🤣😝😝🤣🤣 خب من اویل دهه هفتاد بودم خیییلی رو بورس بود 

بعلع دیگ صد در صد میزاشتم من تحت تاثیر بقیه بودم سممم خالص بود الان یادم میاد دلم میخواد خودمو خفه ک ...

مثلا دوتاتون کنار هم نشسته بودین، اگه روتون رو برمیگردوندین اول قابلمه ها به هم‌برخورد می‌کرد!🥲😂

مثلا دوتاتون کنار هم نشسته بودین، اگه روتون رو برمیگردوندین اول قابلمه ها به هم‌برخورد می‌کرد!🥲😂

خخخ از پشت سر میخواس چیزی ببینی مثلا سرکلاس میز پشت سری بودی عمرا چیزی میدیدی ..... دیگه گذشت شما صداش در نیار ،🤣🤣

خخخ از پشت سر میخواس چیزی ببینی مثلا سرکلاس میز پشت سری بودی عمرا چیزی میدیدی ..... دیگه گذشت شما صد ...

ولی تنها زمانی بود که پسرا جرأت چرت و پرت گفتن به دخترا رو نداشتن. تا چیزی میگفتن، دخترا با یه کله تو صورتشون کارو در میاوردن😂😂