2777
2789
عنوان

شام چی دارید

| مشاهده متن کامل بحث + 207 بازدید | 30 پست

ماکارانی که خودم ساعت۳خوردم همسرمم شام میخوره

خدااا جونم عاااشقتم تو بودی که تو بدترین شرایطم کنارم بودی خودت میدونی دیوونه وار عاااشقتم اسم قشنگتو روی دستم تتو کردم تا وجودتو در خودم بیشتر از همیشه احساس کنم 😘🥰🧡

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تو زود پز درست کن خباصن یبارم تو قابلمه غذا درست نکردم همیشه تو زودپز همیشه هم اشپزیم زبون زد همس مخ ...

لوبیا خوب میپزه تو زود پز؟

تو پایان هر جستجوی منی💖                                                            به آرزوهای قشنگم قول رسیدن دادم                                       ❌درخواست دوستی قبول نمیکنم اگه صحبتی هست همین جا مطرح کنید👻     
اونایی که داری چیا هستن؟

برنج لوبیا سبز پیاز مرغ نخود فرنگی هویج حبوبات هم دارم قصدم بود لوبیا پلو بذارم بدون گوشت دیروز عدس پلو بود ظهر ماکارونی با مرغ بود 

غنچه با دل گرفته گفت: زندگی  ...  زندگی لب ز خنده بستن است   گوشه ای درون خود نشستن است  ...  گل به خنده گفت: زندگی شکفتن است   با زبان سبز راز گفتن است ...  گفتگوی غنچه و گل از درون باغچه باز هم به گوش میرسد...  تو چه فکر میکنی   کدام یک درست گفته اند   من فکر میکنم گل به راز زندگی اشاره کرده است   هرچه باشد او گل است  ...  گل یکی دو پیرهن بیشتر ز غنچه پاره کرده است   "قیصر امین پور"
نه لوبیا چیتی

خورشت لوبیا چیتی چطوری درست میکنی؟

تو پایان هر جستجوی منی💖                                                            به آرزوهای قشنگم قول رسیدن دادم                                       ❌درخواست دوستی قبول نمیکنم اگه صحبتی هست همین جا مطرح کنید👻     
لوبیا پلو با مرغ هم میتونی درست کنی

خوب میشه؟ امتحان نکردم تابحال

غنچه با دل گرفته گفت: زندگی  ...  زندگی لب ز خنده بستن است   گوشه ای درون خود نشستن است  ...  گل به خنده گفت: زندگی شکفتن است   با زبان سبز راز گفتن است ...  گفتگوی غنچه و گل از درون باغچه باز هم به گوش میرسد...  تو چه فکر میکنی   کدام یک درست گفته اند   من فکر میکنم گل به راز زندگی اشاره کرده است   هرچه باشد او گل است  ...  گل یکی دو پیرهن بیشتر ز غنچه پاره کرده است   "قیصر امین پور"
لوبیا خوب میپزه تو زود پز؟

یه نیم ساعت بزار آبپز بشه تو قابلمه بعد ابکش کن بریز تو زود پط سر یه ساعت آمادست آبپز کنی هم نفخش میره و هم زودتر میپزه

من اینطوری میپزم گوشت و پیاز رو باهم سرخ میکنم بعدش لوبیا ابپز رو میریزم داخلش زردچوبه و نمک و فلفل و رب گوجه میزنم با لیمو عمانی بعدش اب میریزم فقط لوبیا رو سرخ نکنی زیاد زود موادو بریز یه تفت خوزدن زود اب بریز چون لوبیا سرخ شه دورپز میشه

و اینکه نسبت ب زودپزت که چقد آب میجوشونه اب بریز، زیاد آب نریزی ک جا افتاده نمیشه

همواره ثروت و آرامش و عشق و شادی به سمت من در جریانست...خدایا هزاران بار شکرت🙏🏻
یه نیم ساعت بزار آبپز بشه تو قابلمه بعد ابکش کن بریز تو زود پط سر یه ساعت آمادست آبپز کنی هم نفخش می ...

مرررسی  

مرررسی

خواهش میکنم عزیزم

بنظرم چون این چندروز ماکارانی و عدس پلو درست کردی امشب خورشتی درست کنی میچسبه یا امشب با موادی ک داری کوکوسبزیحات درست کن فردا ظهر خورشت درست کن ک سنگینم هستش ظهر خوزده بشه

کوکوسبزیجات بلدی؟؟ من از دوستم یاد گرفتم فوق العاده خوشمزست

خواهش میکنم عزیزمبنظرم چون این چندروز ماکارانی و عدس پلو درست کردی امشب خورشتی درست کنی میچسبه یا ام ...

فکر کنم اشتباه ریپ زدید  

حالا کوکو سبزیجات چطوری درست میشه  

فکر کنم اشتباه ریپ زدید حالا کوکو سبزیجات چطوری درست میشه

عه ببخشید من اسمارو نمیخونم همینطور فقط جواب میدم 😁

لوبیا سبز، بادمجان، فلفل دلمه، سیب زمینی،پیاز یکم هویج رنده شده کلا هررررچی سبزیجات ک دوس داری بسته به ذائقتون میتونین کم و زیاد کنید به کوکو، مثلا کدو و نخود فرنگی یا ذرت هرچی دیگه دوس داری میتونی بهش اضاقه کنی اصلش لوبیا سبز و بادمجانش نسبت ب بقیه مواد یه کوچولو بیشتر باشه

همه رو سرخ میکنید بعدش میریزید تو یه ظرف بعد تخممرغارو بهش اضافه میکنیم قشنگ مخلوط ک شدن بریزید تو ماهیتابه سرخ کنید خیلیییی خوشمزس من ک عاشقشم😋😋😋