asemonabiii مدیر عضویت: 1401/02/27 تعداد پست: 1562 عنوان خانمای متاهل میشه ی لحظه بیاید | مشاهده متن کامل بحث + 941 بازدید | 83 پست کسی هست خط ازدواج ک زیر انگشت کوچیه دست راستهدوشاخه شده باشه و جدانشده باشهتروخدا نگید خرافتی و اینا لطفا اگ کسی هست بهم بگه🙏🏻🥺 1403/06/28 | 17:24 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
asemonabiii مدیر استارتر عضویت: 1401/02/27 تعداد پست: 1562 خب اسی خودت عکس بده تا از روی دست شما ببینیم مثل هم هستیم یا نه
رهگزر۶۶۶۶۶ عضویت: 1403/06/20 تعداد پست: 5264 🤣🤣 ن شاید اشتباه میکنیمیشه عکس بدی ؟؟ بابت خیلی خیلی کم رنگه خودش باز شاخه هایش که خیلی کم رنگ تر از خودشه خودم اصلا به زور میبینم 🤣فکنم از بس نگاه کردم چشام این طوری میبینه صدا کن مرا، صدای تو خوب است، صدای تو سبزینه ی آن گیاه عجیبی ست که در انتهای صمیمیت حزن میروید🥀
asemonabiii مدیر استارتر عضویت: 1401/02/27 تعداد پست: 1562 بابت خیلی خیلی کم رنگه خودش باز شاخه هایش که خیلی کم رنگ تر از خودشه خودم اصلا به زور میبینم 🤣فکنم ... اره احتمالا همینطوره
رهگزر۶۶۶۶۶ عضویت: 1403/06/20 تعداد پست: 5264 اره احتمالا همینطوره 🤦🤦 ببین مارو به چه کارایی وا میداری،😅آخه عزیز من این فکرا چیه میکنی بشین زندگیتو کن قسمت هرکس یه جوره صدا کن مرا، صدای تو خوب است، صدای تو سبزینه ی آن گیاه عجیبی ست که در انتهای صمیمیت حزن میروید🥀
asemonabiii مدیر استارتر عضویت: 1401/02/27 تعداد پست: 1562 🤦🤦 ببین مارو به چه کارایی وا میداری،😅آخه عزیز من این فکرا چیه میکنی بشین زندگیتو کن قسمت هرکس ی ... چی بگم والا 🥲
جوارک عضویت: 1403/06/05 تعداد پست: 4194 منم ترکم همینو میگفتیم اینم برام غلط در اومد شوهرم مال شهر دیگه اس ولی خط های دستم بسته اس😂 😂خوشبخت باشین بعد چهارسال خدا تورو بهم هدیه داده قشنگم👶حلالم کن اگه تو موقعیت و جغرافیای ناامیدی با خودخواهی تصمیم گرفتم پاتو به این دنیا باز کنم🥹
lili_82 عضویت: 1400/10/25 تعداد پست: 17045 😂خوشبخت باشین قربونت دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁