2777
2789

قصد بی‌احترامی به کاربران این سایت رو ندارم پس همه لطف کنند حمله نکنند یهو!

صرفا دارم نظرم رو میگم:

به شخصه به هیچ وجه فمنیست بودن رو قبول ندارم 

این تفکرات فمنیستی از همون غرب و آمریکا نشأت میگیره و با تحمیل تفکرات‌ پوچ‌شون نمیدونید چه بلایی حتی سر مردم خودشون آوردند...

یک زن خارجی اومده بود میگفت درحالیکه همکارانم همگی ازدواج کردند و تشکیل خانواده دادند، من چند سال عمرم رو صرف کار سخت(مثل معدن) کردم عمرمو هدر دادم حالا هم هیچی به هیچی..  هیچی ندارم شماها اشتباه منو تکرار نکنید.

یا مثلا یکی دیگه‌شون میگفت ازدواج نکردم بچه ندارم هیچکسو ندارم مجبور شدم خودم کیک تولد درست کنم و اشک هم میریخت...

خب ببینید اینو زنان خودشون دارند میگن.. دیگه شما عمق فاجعه رو ببین.

تفکر فمنیستی، ازدواج نکردن و بچه دار نشدن رو تبلیغ میکنه 

به ازدواج میگه بردگی!

اعتقاد داره که زن مثل مرد باید کارهای سخت سخت بکنه حتی سربازی بره به بهونه‌ی برابری! بدون اینکه به تفاوت‌های فطری زن و مرد و لطافتِ بیشترِ زنان نسبت به مردان توجه داشته باشه..

خب همه‌ی اینها خودش ی تبعیض علیه زن هست نه حمایت از حقوق زن.

بعضی‌ها میگن ما زنها چرا اندازه‌ی مردها ارث نداریم

خب این چیزیه که توی اسلام اومده و خب دلیل هم داره! هیچ کارِ اسلام بی‌حکمت و بی‌دلیل نیست. دلیل ارثِ بیشترِ مردها اینه که وظیفه‌ی خرج و مخارج زندگی و خانواده به عهده‌شونه پس طبیعیه که ارث‌شون بیشتر از ما خانمها باشه

یا مثلا بعضی‌ها میگن چرا حق حضانت بچه نداریم

اتفاقا این هم دلیل داره! دلیلش اینه که زن از خودش درآمد زیادی نداره که بخواد خرج و مخارج بچه‌ش رو در بیاره واسه همینه که حضانت و مسئولیت بچه رو به مرد میدند 

شاید باورتون نشه ولی بعضی از خانمهای فمنیست‌ اعتقاد دارند که به بهونه‌ی برابری، باید مثل آقایون به سربازی برند!!!

آخه چرا خواهرم؟ شما باید توجه داشته باشی که ما خانمها بدن‌مون ظرافت و لطافت بیشتری نسبت به آقایون داره پس: ما خانمها نباید سربازی بریم یا کارهای سخت انجام بدیم و بریم توی معدن وگرنه به خودمون ظلم کردیم 

و توی اسلام هم اومده که ما زنها اجباری نیست که جهاد کنیم سربازی بریم 

حالا غربی‌ها میخوان تفکرات پوچ‌شون رو به خوردِ ما مردم بدند و به بهونه‌ی برابری، هم علیه زن تبعیض قائل بشند و هم علیه مرد.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قصد بی‌احترامی به کاربران این سایت رو ندارم پس همه لطف کنند حمله نکنند یهو!صرفا دارم نظرم رو میگم:به ...

فمنیست، یک تفکر پوچ و غربی هست که به مقام زن به مقام مادر بی‌احترامی میکنه 

نقش موثر و مهم مادری رو کمرنگ جلوه میده

مادر رو تحقیر میکنه 

دوست داره زن رو از خانواده و مادر بودن دور کنه بکشونه سمت بردگی و کار توی معدن و سربازی

همه و همه هم به بهونه‌ی برابری

برابری‌ای که بزرگ‌ترین نابرابری و تبعیض علیه زن هست.

2790
2778
2791
2779
2792