وقتی طرف پولش رومخفی کنه وبگه ندارم به دروغ یاخسیس باشه نده اسی چیکارمیتونه بکنه
شوهر منم خسیسه وضعش خوبه اماخسیسه ولی من شده ب زور میگیرم ازش اوایل ازدواج باحرص وجوشا خانوادش انقد لاغر شدم افسرده شدم ب من گفت تو ک مث همین پیرزنایی من ازهمون موقع ب خودم بیشتر میرسم ازهمه نظر
والا من هم خوب به خودم می رسم و کم نمی زارم ؛ شاغلم ؛ خونه و ماشین هم دارم و شوهرم خونه نداره و کلا یک کار کارگری داره ولی زبونش خیلی درازه و نیش داره ، همیشه یکی از زن داداشام رو می بینه خیلی روش زوم می کنه و اون هم متاسفانه خیلی لوندی داره و این آشغال هم خوشش می یاد
خدای مهربان، به خاطر تمام نعمتهای خوبی که به من دادی سپاسگزارم ، عاشقتم
شوهر منم خسیسه وضعش خوبه اماخسیسه ولی من شده ب زور میگیرم ازش اوایل ازدواج باحرص وجوشا خانوادش انقد ...
خب به زوریعنی چی بادعوا؟پس میده نهایتا ولی بعضی مردها خوردخوراک هم لنگ میزارن زن رو چه برسه پول بهش بدن شوهرشما خسیس دراون حدنیست که میتونی ازش پول بگیری
والا من هم خوب به خودم می رسم و کم نمی زارم ؛ شاغلم ؛ خونه و ماشین هم دارم و شوهرم خونه نداره و کلا ...
بنظرم شوهر تو بیشتر ازاینکه ازش قویتری ناراحته همه چی داری اون نداره مردا همیشه براشون مرغ همسایه غازه چون هیچوقت راضی نیستن ودنبال اون یکی هان.الان شما قوی ای اون چشمش دنبال نقطه مقابل شما یعنی زنهای وابسته ضعیف و عشوه بیاهست درصورتیکه اگه شما اینطوربودی چشمش دنبال یه زن همه چی دار بود میگفت توبی عرضه ای وابسته لی ضعیفی...نمیدونم چه مرگشونه