2777
2789
عنوان

اگه پاسپورت و پول بهتون میدادن

| مشاهده متن کامل بحث + 361 بازدید | 58 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یکی از هدفام رفتنه اینجا ارامش نیست همه تو همه چیز زندگیت دخالت میکنن سخت هست ولی من رفتن و دوست دار ...

منم رفتنو دوست دارم  فعلا که دارم زبان میخونم ایشالله مدرکشم بگیرم برم  از ایران 

بی ارزش ترین انسان ها؛ اونایی هستن که خوب بودن  دیگرانو میزارن پای زرنگی خودشون 
خب همین دیگه میخوام بدونم شرایطی که نمیزاره از ایران خارج شیمو چون تنها چیزی که منطقیه نریم ویزا و ...

من از ایران خارج شدم ولی اگاهانه و با برنامه ریزی، تو‌برنامه هم فقط پول و ویزا و زبان نبود خیلی چیزا بود از جمله اینکه کشوری که میرم اینده میتونم بسازم توش، شغل میتونم داشته باشم، اب و هوا و جغرافیاشو دوست دارم و …… کلی فاکتور

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
من از ایران خارج شدم ولی اگاهانه و با برنامه ریزی، تو‌برنامه هم فقط پول و ویزا و زبان نبود خیلی چیزا ...

بلاخره درستش اینه اگاهانه و با برنامه ریزی بریم شما کار درستو میکنید 

خب گفتم دیگه فکر پولشو نکنید اره ولی کامنتا رو نگاه کنی برا همه به همین سادگیه همشون مشکلشون یا پوله ...

نه من خودم یه جور دلم میگیره

اگر پول هست که کسب و کار خودمو اینجا راه میندازم

آخرین پرنده را هم رها کرده‌ام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊
من همیشه حس میکنم هر کی میره دلش برای اینجا تنگ میشه به خاطر اون زیاد بهش فکر نمیکنم ولی اگه میشد می ...

خب تنگ بشه در ازاش انقدر مزایایی میتونه داشته باشه که دلتنگی وزنه تصمیم گیری حساب نمیشه

خانواده ام واینکه اگربرمم بازدلم اینجامیمونه من توخانواده خواهرم رفته اماهمیشه میگه جداازخانواده دلم برای کشورم تنگ میشه میگه وقتی میام ایران دلم میخواد میتونستم تمام کشوربغل کنم انگاریه تکه ازوجودمه  قبلابهش میخندیدم اماحالاسنم بالاتررفته درکش میکنم

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

خانواده ام واینکه اگربرمم بازدلم اینجامیمونه من توخانواده خواهرم رفته اماهمیشه میگه جداازخانواده دلم ...

همه دلشون برا ایران تنگ میشه مگه میشه ادم دلش برای وطنش تنگ نشه ولی همه میخوان برن ایران دیگه ایرانی نیست که بشه توش زندگی کرد 

شما که منظورشوگرفتی دیگه نمیخواست اینجوری سوسه بیای یه کم مهربونتربه جایی برنمیخوره

الان شما که ادعای مهربونیت میشه مهربون صحبت میکنی؟؟ نه دقیقا گفتم شاید منظورش پاسپورته چون برای یسری کشور مثل ترکیه ویزا لازم نداره و کفتم شاید مشکل تو گرفتن پاسپورت داره به هزار و یک دلیل!

محترمانه تبادل نظر کردن حتی از مهربانانه حرف زدن هم مهم تره!