2777
2789
عنوان

خدا براى كسى نخواد.كمك.

| مشاهده متن کامل بحث + 479 بازدید | 35 پست

عزيزم شما الان با بيبي چك ميتوني بفهمي باردار هستي يا نه.

به هيچ عنوان بچه دار نشو

زندگي با آدم معتاد خيلي مشكله. اون بچه چه گناهي كرده كه بياد تو بدبختي شما شريك بشه

اعتياد كم كم زندگي رو تباه ميكنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه زود قرص مصرف کرده باشه احتمال بارداری صفره

واى راس ميگين؟يعنى مال استرسه؟

اگر خود اولینتان باشید کسی نمیتواند چیز عالی، کامل، تمام عیار و درستی را از شما منع کند. اگر خود اولینتان باشید به طور خودکار کمال را در افکار، کلمات، رفتار و اعمال الوهیت تجربه خواهید نمود. ولی اگر به افکار مسمومتان اولویت بدهید آنگاه عیب و نقص را به طور خودکار در قالب بیماری، سر در گمی، نفرت، افسردگی، پیش داوری و فقر تجربه خواهید کرد ❤️
عزيزم شما الان با بيبي چك ميتوني بفهمي باردار هستي يا نه. به هيچ عنوان بچه دار نشو زندگي با آدم مع ...

بله اين بنده خدا هم ميخواس جدا شه.ولى شوهر نفهمش اين بلا رو سرش در اورد.الانم ميخواد جلوى اين قضيه گرفته بشه

اگر خود اولینتان باشید کسی نمیتواند چیز عالی، کامل، تمام عیار و درستی را از شما منع کند. اگر خود اولینتان باشید به طور خودکار کمال را در افکار، کلمات، رفتار و اعمال الوهیت تجربه خواهید نمود. ولی اگر به افکار مسمومتان اولویت بدهید آنگاه عیب و نقص را به طور خودکار در قالب بیماری، سر در گمی، نفرت، افسردگی، پیش داوری و فقر تجربه خواهید کرد ❤️
نترس.قرص اورژانسی باعث میشه هورمونا بهم بخورنو طبیعیه عقب انداختن

ايشالا كه همينطور باشه

تا ده روز بعد از خوردن قرص امكان پريود شدن هست

استرس كه همينجوري عقبم ميندازه

١٤ روز بعداز رابطه خطرناكش بيبي بزاره درست نشون ميده

وقتی برای تاپیک شما نظر میدیم و راهنماییتون می‌کنیم،لایک کردن شما نشانه شعور شماست که “ممنونم از زمانیکه در اختیارم گذاشتید”….اینجا به هیچ عنوان جای درد و دل و مشورت گرفتن برای مسائل مهم زندگی مشترک نیست… لطفا به هیچ عنوان براساس نظرات کاربران با سنهای پایین و فرهنگ های مختلف تصمیم های جدی نگیرید…☘️
واى راس ميگين؟يعنى مال استرسه؟

سلام

بله عزیزم اگه تو ۷۲ ساعت اول قرص انداخته باشه احتمال بارداری تقریبا صفره

منم گاهی که استرس و اینا بهم وارد میشه مدتی یا جلو می افته یا عقب

برای مشکلش هم چله زیارت عاشورا به روش آیت الله حق شناس برداره

خیلیا ازش معجزه دیدن

ان شاءالله مشکلش بزودی حل بشه

من ئە لیم اگە ر کە سیک کە سییی خوش ويست دە بی بە دە نگي بە رز بيلیت ❤️🌼

سلام 

مرسى ك مهربون.ايشالا كه آرامش به زندگيش برگرده و مشكلش حل بشه.شنيدم كه ختم مجربى هست ايشالا كه نتيجه ميگيره.مرسى از لطف شما 

بنظرم بره دکتر دست دست نکنه بعد از قرص اورژانسی باید سر وقت پریود شه زودتر به دادش برسید یه بچه بدبخت نشه 😥

چهار ماه میشه که حال دلم خوب نیست، دلم گرفته، خانمای گل لطفا برای آرامشم وبرآورده شدن دو تا دعام که خیلی برام مهمن دعا کنید واگه میشه یه صلوات بفرستید 🌹ممنون
سلام  مرسى ك مهربون.ايشالا كه آرامش به زندگيش برگرده و مشكلش حل بشه.شنيدم كه ختم مجربى هس ...

ان شاءالله

بنظرم بره دکتر دست دست نکنه بعد از قرص اورژانسی باید سر وقت پریود شه زودتر به دادش برسید یه بچه بدبخ ...

من که خودم ۳ بار قرص اورژانسی خوردم تو ۷۲ ساعت

خدارو شکر مشکلی پیش نیومده