2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب اول از همه به خدای خودت بگو صلاحمو دست تو میسپرم . بعد دلو بزن به دریا و بگو ازش خوشت میاد .

اخه ازون پسرایی نیست ک راحت وا بده، به این راحتیا ک میگی نیس، دخترام دورش زیادن شایدمن رو فراموش کرده باشه

🍉💜🦋

اخه ازون پسرایی نیست ک راحت وا بده، به این راحتیا ک میگی نیس، دخترام دورش زیادن شایدمن رو فراموش کرد ...

خب یه گذشته کوتاه مشترک دارید و همین میتونه دلیل بر ادامه باشه براتون . میتونی اولش بگی منو شناختی ؟ چیکار میکنی و چه خبر و از خانوادش بپرسی ، خواهر برادر داشت حتما دیگه از اونا بپرسی و حرف حرف میاره دیگه . به شوخی بپرس هنوز ازدواج نکردی ؟ و .... دیگه

چرا 24 سالم داره میشه، ولی حس میکنم هم شهریشو میگیره،

اگ واقعا میخوایش از خدا  بخواه  اگ  ب صلاحت  باشه  حتما  میگیرتت دو رکعت نماز بخون  

منک  شوهرمو اینجوری گرفتم 😂 اصلا داشتن  یه دختر دیگ رو براش میگرفتن  خیلی هم  پیش  رفته بودن   منم خیلی روش کراش بودم  بقول امروزیا  از ته  قلبم  از خدا خواستمش  بدون هیچ  تلاشی   تو همون سال  اومد خواستگاری

اللهم عجل لولیک الفرج
اگ واقعا میخوایش از خدا بخواه اگ ب صلاحت باشه حتما میگیرتت دو رکعت نماز بخون منک شوهرمو اینج ...

آخ خدا از دهنت بشنوه ایشالا پس منم همینکارو کنم🌹🌱👌🏻💗

🍉💜🦋