2821
2789
عنوان

زایمان

183 بازدید | 15 پست

مامانا علائم و دردای زایمانتون چیا بوده ؟  تازه رفتم تو ۳۷ ..غروب یکم راه رفتم بیرون ..کمرم بشدت درد میکنه یکمم دلم. بچه خیلی کم تکون میخوره ''عین پریود که پادرد میگیری کمر و پاهام داره میترکه از درد حس میکنم پاهام داغ کرده...دکترم فردا میاد ایران ' میترسم برم بیمارستان امشب ..اونایی که تجربه زایمان طبیعی و زودرس داشتن بگید 🥺

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

۳۷ زودرس نیس دیگه عزیزمترجیحا برو امشب بیمارستان اگه تکونای بچت کمه،ریسک نکن

شکمم قلبمه شده بود هرچی دست کشیدم تکون نخورد...الان تکون میخوره ولی خیلی کم و آروم...نمیدونم بخدا.

دکترمم نیست میترسم برم الکی انگولک کنن ...همسرم میگه شاید زیاد راه رفتی بخاطر اونه 

شکمم قلبمه شده بود هرچی دست کشیدم تکون نخورد...الان تکون میخوره ولی خیلی کم و آروم...نمیدونم بخدا.دک ...

اره از اون که میتونه باشه

ولی خب میتونی بری بیمارستان بگی یه نوار قلب فقط از نی نیت بگیرن همون ان اس تی منظورمه،خیالت راحت میشه

[QUOTE=354000834]اره از اون که میتونه باشه ولی خب میتونی بری بیمارستان بگی یه نوار قلب فقط از نی نیت بگیرن همون ان ا ...[/QUOTE

آدم میمونه درده طبیعیه یا ... ' پسرم خوابیده هعی دس دس میکنم میگم الکی نباشع این بیچاره ها زابرا بشن🤕

[QUOTE=354000834]اره از اون که میتونه باشه ولی خب میتونی بری بیمارستان بگی یه نوار قلب فقط از نی نیت ...

درد زایمان من نداشتم ولی سقط داشتم و مثل درد زایمانه

فکر نمی کنم اینایی که میگی هیچ شباهتی به اون درد نداره 

باید دردت بگیره در حدی که نفس نفس بزنی بی قرار باشی نه بتونی بخوابی نه بشینی نه راه بری کلا از درد هیچ جوره آروم نداری 

ولی اینکه بچه ت سلامته اگر تکونش کم شده بذی بیمارستان بهتره

برای خونه دار شدنمون و سلامتی بچه هام صلوات بفرستید هرکس فرستاد بگه منم بفرستم

خب اگه همیشه کم تکون میخوره جای نگرانی نیست بچه من در روز شاید ۴بار تکون میخورد دکتر میگفت تا ۴بار بشمار حرکت کنه اوکی شما هم بشمار ۴بار چرخید حالش خوبه دردا هم به نظرم بخاطر پیاده روی استراحت کن دیدی بدتر میشه برو 

[QUOTE=354000834]اره از اون که میتونه باشه ولی خب میتونی بری بیمارستان بگی یه نوار قلب فقط از نی نیت ...

پس اگه نمیخوای بری الان یه ۴ _۵ ساعت تکونای بچتو کنترل کن و صبح زود برو

2823
2791
2779
2792