2777
2789
میترسم از بچه هام جدام کنه ۳۷سالشه

نترس از هر چی بترسی سرت میاد پس نترس انقدر صعیف تباس مطالبه گر باش حق تو طلب کن بهش بگواگه نمیخوای از اون زن جدا شی بیا و بچه ها مو بده من هیچی نمیخوام جدا شیم مطمین باش بهت قول میدم اگه اولشم موافقت کنه بعد یه مدت ببیته تو رو تصمیمت باقی هستی خودش سرش به سنگ‌میخوره پاشو و یه تکونی به خودت بده اگه نه باید تا اخر عمرت تحمل کنی ددست داری ؟

برای کسی که می فهمد هیچ توضیحی لازم نیست، برای کسی که نمی فهمد هر توضیحی اضافه ست ؛آنانکه می فهمند عذاب می کشند آنانکه نمی فهمند عذاب می دهند .                مهم نیست که چه مدرکی دارید ؛؛.                 مهم این است که چه درکی دارید.....

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یکی دوبار الکی گفتم ک شناسایی نشم الان سومی یک سالشه۸سال و۵و یک

خدا حفظشون کنه و یه راهی هم جلوی شما بذاره

نمیخوام سرزنشت کنم ولی شما که دیدی همسرت ذات نداره، کاش این اواخر حداقل بچه‌دار نمیشدی

الان هم مراقب باش باردار نشی 

[کاربران آقا درخواست دوستی ارسال نکنند]

خدا حفظشون کنه و یه راهی هم جلوی شما بذارهنمیخوام سرزنشت کنم ولی شما که دیدی همسرت ذات نداره، کاش ای ...

آخری ناخاسته بود خودش نزاشت سقط کنم ها ی بچه یا پنج تاچ فرقی میکنه وقتی نمیتونم ولش کنم برم

آخری ناخاسته بود خودش نزاشت سقط کنم ها ی بچه یا پنج تاچ فرقی میکنه وقتی نمیتونم ولش کنم برم

شما خیلی رو دادی به شوهرت

خیانت میکنه، محدودت میکنه و نمیذاره از خونه بیرون بری، خسیسه، بارداری رو بهت تحمیل کرده، از بچه‌ها حمایت نمیکنه، واقعا نکته مثبتی داره که شما ادامه میدی؟

تغییر و شکستن عادت‌ها خیلی سخته، ولی به نظرم ۴۰ سال با این شرایط زندگی کردن سخت‌تره

درمورد تعداد بچه، حتی اگر چه یه بچه باشه چه پنج تا نتونی جدا بشی، باز حداقل یه بچه رنج خانواده بی‌سامان و پدر خائن رو بکشه، بهتره تا پنج‌تا بچه این رنج رو بکشن

[کاربران آقا درخواست دوستی ارسال نکنند]

شما خیلی رو دادی به شوهرتخیانت میکنه، محدودت میکنه و نمیذاره از خونه بیرون بری، خسیسه، بارداری رو به ...

خوب من نمیخام جدا شم خونه پدر شرایطم بد تره باز اینجا خوبه فقط خاستم ببینم راهی هست اون زن از زندگیم بره اگر ن چجوری تحمل کنم