2777
2789
اصلا ترس نداره من دوسال پیش انجام دادم از تزریق آمپول دردش کمتره

خیلی ممنونم♥️

فقد خیلی استرس دارم خیلی 

میگن بعد سنگ شکن کلیه کلیه سنگ ساز میشه درسته؟؟

دردش زیاده؟؟

معذرت میخوام اینقدر سوال پرسیدم♥️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خیلی ممنونم♥️فقد خیلی استرس دارم خیلی میگن بعد سنگ شکن کلیه کلیه سنگ ساز میشه درسته؟؟دردش زیاده؟؟معذ ...

نه عزیزم من که دوسال پیش انجام دادم هنوز سنگی ندارم چون هر ۶ ماه سونو میدم البته مادرشوهرم ۱۶ سال پیش انجام داد اونم همون یکبار بود تا الان که خداروشکر نداشته برای اینکه دوباره مبتلا نشید برید حیطه طب سنتی خیلی موثره 

نه عزیزم من که دوسال پیش انجام دادم هنوز سنگی ندارم چون هر ۶ ماه سونو میدم البته مادرشوهرم ۱۶ سال پی ...

عزیزم تا چند مدت سنگا اومد افتاد؟

من صبح رفتم انجام دادم از صبح سنگ نیوفتاده؟ عادیه؟ یا چرا نمیوفته استرس دارم 🥲😭

عزیزم تا چند مدت سنگا اومد افتاد؟من صبح رفتم انجام دادم از صبح سنگ نیوفتاده؟ عادیه؟ یا چرا نمیوفته ا ...

طول میکشه برای من دوهفته طول کشید در ضمن تو یه لگن سفید ادرار کن که اگر افتاد ببینی البته من تو آخرین سونو سنگی دیده نشد خیالم راحت شد والا خود سنگ رو ندیدم درضمن امشب ممکنه درد داشته باشی شیاف استفاده کن

طول میکشه برای من دوهفته طول کشید در ضمن تو یه لگن سفید ادرار کن که اگر افتاد ببینی البته من تو آخری ...

معذرت میخوام اینقد ریپلای میکنم و سوال میپرسم♥️

پهلوم خیلی درد میکنه شیاف استفاده کردم ، ادرارم خون بود صبح الان سفید ، هیچی هم نمیاد 🥲

معذرت میخوام اینقد ریپلای میکنم و سوال میپرسم♥️پهلوم خیلی درد میکنه شیاف استفاده کردم ، ادرارم خون ب ...

اشکال نداره عزیزم ،کاملا طبیعیه منم خون دفع کردم شبشم یه پهلودرد شدید گرفتم که باشیاف ایندومتاسین آروم شد کاملا طبیعیه من که سنگی ندیدم فقط با سونو متوجه شدم دفع شده هفته اول چندتا سنگ ۳ میل و ۴ میل دیده شده یعنی خورد شده بودن هفته های بعدم هی کم شدن سه هفته بعدم تو سونو دیگه سنگی دیده نشد برای من ۱۵ میلی بود 

برا من ۱۰ میلی بود شکستن ، چی مصرف کنم؟ سوپ و آب میخورم فقد

مایعات بخور .خربزه باپوست و هسته بریز مخلوط کن خیلی عالیه برای دفع سنگ بعداز اینم یه مدت سیاهدونه عسل بخور اسمش دوسین بزن نت فوایدش رو بخون

مایعات بخور .خربزه باپوست و هسته بریز مخلوط کن خیلی عالیه برای دفع سنگ بعداز اینم یه مدت سیاهدونه عس ...

با هسته مخلوط کنم بخورم سنگ نمیشه؟

بخدا دارم از درد تلف میشم دوس دارم بمیرم 😭 لطفا برام دعا کنین 

با هسته مخلوط کنم بخورم سنگ نمیشه؟بخدا دارم از درد تلف میشم دوس دارم بمیرم 😭 لطفا برام دعا کنین

نه دکتر طب سنتی بهم گفت دردم رو هم آروم میکرد البته من پوستش رو دوست نداشتم باهسته مخلوط میکردم خوشمزه میشد.منم درد داشتم باشیاف کنترل میکردم بخاطر دفع خورده سنگهاست کیسه آب گرم بزار خیلی بهترمیکنه دکتر طب سنتی این راهکارو بهم داد 

نه دکتر طب سنتی بهم گفت دردم رو هم آروم میکرد البته من پوستش رو دوست نداشتم باهسته مخلوط میکردم خوشم ...

حتما همین کارو میکنم صبح کاش بیوفتن از درد ۲ هفتس دارم میمیرم‌رنگم‌شده مثل گچ