2777
2789

عزیزان ما الان مازندران هستیم. امروز شیرگاه و دریا رو رفتیم.فردا بنظرتون کجا بریم که زیبا و لذت بخش باشه؟

دیگه دور نباشه حداکثر صد تا صد و بیس کیلومتر دورتر از مازندران. 

ماچچچچ به همتوون

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو مازندارن نمیدونم آبشار ویسادار و جنگل  دالخانی قشنگه

یه صلوات واسه خوشبختی خودت میفرستی😁اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🤝میشه  واسه  منم دعا کنین🌱آرزومه برم کربلا با شوهرم انشالله  تو سال جدید همه به آرزوهای قشنگشون برسن 🥺 تو تاپیک های نذرصلوات و دعا  منو تگ کنین  .... تومثل عکس ماه در برکه ای درمنی و دور از من🥺🫂❤تاریخ امضا ۲۵اسفند ماه ۱۴۰۲🤷‍♀️😄

رامسر و دیدی؟نوشهر سیسنگان اینجاها رفتی؟بعنوان ی مازندرانی میگم ک فوق العادن رامسر ک عروس مازندرانه انقدر قشنگه شما میخای بیرون مازندران باشع یا داخلش؟

عدس کوشولووووم ۱۴۰۳/۱/۱۴ ساعت ۵ صبح سقط شد 💔روزی که آزمایش دادم دکتر آزمایشگاه بهم گفت ی عدس کوشولووو تو شکممه منم اسم کاربریمو گذاشتم مامان عدس کوشولووو اما دیگه عدسم و ندارم 🥺💔
یه دریا هست اول بابلسر دریاش فوق العاده تمیزه آیش شفافه بچه ماهی تا لب ساحل میان ولی متاسفانه اسمش ی ...

مرررسی عزیزم. این دریایی که امروز رفتیم هم همینطور بود. فوق العاده تمیز و خلوت. میدونی ما اقازاده هستیم برامون دریا قرق کردن. بچه ماهیا تا لب دریا اومده بودن  

رامسر و دیدی؟نوشهر سیسنگان اینجاها رفتی؟بعنوان ی مازندرانی میگم ک فوق العادن رامسر ک عروس مازندرانه ...

نه نرفتم رامسر و سیسنگان رو. اخه میدونی رامسر تا ساری فاصله زیادی داره. میخوایم که حداکثر صد و بیس کیلومتر از ساری دور بشیم. 

ببخشید من اشتباه به جای ساری گفتم مازندران