2777
2789
همیشه همه جا پیشم بوده قشنگ حسش کردم هر وقت صداش کردم بوده خدا خیلی مهربونه خیلی فقط کافیه از ته دل ...

اره واقعا همیشه همراه ماست 

به دریا رفته میداند مصیبت های طوفان را 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

معمولا ازش گله دارم ........نه زیاد عاشقانه نیست.....ولی شکرگزاری میکنما

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

چندوقته نماز نخوندم حتی به زبون خودمم با خدا حرف نزدم خوب شد یادم انداختی💔💔

همین الان برو بخون قرآن هم آدمو آروم میکنه

نه چند سال التماس میکنم هیچی

شاید به صلاحت نیست میگن زوری از خدا چیزی نخوا بسپار به خودش من خودم موقع مشکلات میگم خدایا من زوری نمیگم اینو میخوام یا نمیخوام خودت هر چی صلاح میدونی همون بشه برام

لایک کن خوشگلم خوشحال میشم نظرت با نظرم یکیه 😁                 هَستیم زَ آشُوبِ جَهان فارِغ مُطلَق!✋🏻️
خب خیلی خوبه دلیل خاصی داره ؟

اگه ته دلی به وجودش ایمان داشته باشی یه حس عجیب غریبی میگیری من هرلحظه احساسش میکنم

خدااا جونم عاااشقتم تو بودی که تو بدترین شرایطم کنارم بودی خودت میدونی دیوونه وار عاااشقتم اسم قشنگتو روی دستم تتو کردم تا وجودتو در خودم بیشتر از همیشه احساس کنم 😘🥰🧡
قطعه چون هم بیمارم هم بی پول هم خانوادم باهام دشمنن هر روز میخوان بندازنم بیرون وخیلی چیزای پیگه که ...

عزیزم امیدوارم همه مشکلاتت حل بشه 

اگه ته دلی به وجودش ایمان داشته باشی یه حس عجیب غریبی میگیری من هرلحظه احساسش میکنم

دقیقا از ته دل باید ایمان داشته باشی به بودن خدا 

لایک کن خوشگلم خوشحال میشم نظرت با نظرم یکیه 😁                 هَستیم زَ آشُوبِ جَهان فارِغ مُطلَق!✋🏻️
2790
2778
2791
2779
2792