2777
2789
عنوان

خاستگار🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 480 بازدید | 54 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانم معلم مراقب باش بخاطر شغل ثابتت نخوادت مطمئن شو ک خودتو میخواد بعدشم اگه با شخصیت خوبت جذبش کنی ...

بابا طرف خیلی وضع مالیش توپه

عاشق کتابِ «قرآن» «مثنوی و معنوی» «دیوان شعر شهریار» «گلستان سعدی» «داستان های هزار و یک شب» «شاهنامه» «نهج البلاغه»                                               عاشق شخصیتِ «امام علی(ع)» «کوروش بزرگ» «دکتر الهی قمشه ای» «مجتبی شکوری» «کاکاوند» «اردشیر رستمی»    عاشقِ «تاریخ ایران» «تخت جمشید،پارسه» «پاسارگاد» «نقش رستم»                                                              خداوندا شکر بابت آنچه از سرِ لطف دادی، و آنچه از سر حکمت ندادی🌸                                                          باشد که سرزمینمان از جهالت، غم، خرافات و خشکسالی به دور باشد🌸
معلمچون واقعا اندامم خوب نیست.

شغلت که خواسته ی اکثر اقایونه

خیلی ها تپل دوست دارن

من که خودم تپل بودن رو دوست دارم 

بجای تمرکز روی استایل بدنت به این فکر کن که معلمی و از خداش هم باشه

فی فی🫧و گل ها🌸
معلمچون واقعا اندامم خوب نیست.

بنظرم بیرون یعنی پارکی چیزی یه قرار بزار همو ببینید بعد باهاش حرف بزن

قبل دیدن هم باهاش حرف نزن

و اینکه اعتماد بنفس داشته باش ایشون حتما دنبال معلم میگردن و اینکه شما معلمید یعنی در نظرش موجهین 

شغلت که خواسته ی اکثر اقایونهخیلی ها تپل دوست دارنمن که خودم تپل بودن رو دوست دارم بجای تمرکز روی اس ...

م تپل نیستم، چاقم

خودش وضعش خیلی خوبه، حقوق من پول خورد جیبشه

عاشق کتابِ «قرآن» «مثنوی و معنوی» «دیوان شعر شهریار» «گلستان سعدی» «داستان های هزار و یک شب» «شاهنامه» «نهج البلاغه»                                               عاشق شخصیتِ «امام علی(ع)» «کوروش بزرگ» «دکتر الهی قمشه ای» «مجتبی شکوری» «کاکاوند» «اردشیر رستمی»    عاشقِ «تاریخ ایران» «تخت جمشید،پارسه» «پاسارگاد» «نقش رستم»                                                              خداوندا شکر بابت آنچه از سرِ لطف دادی، و آنچه از سر حکمت ندادی🌸                                                          باشد که سرزمینمان از جهالت، غم، خرافات و خشکسالی به دور باشد🌸

اینم بگم من یه دوره اضافه وزن داشتم ولی باز ادمایی که دوستم داشتن کنارم بودن یا از غریبه و اشنا تعریف میشنیدم چه ظاهری چه اخلافی پس به ابن چیزا نیست

عاشق حیوانات و محیط زیست🌳🌱🐜🐋 Viva la Vida

اسی مگه چقدر چاقی؟

بخدا تو فامیلمون زنه هیچی نیس شما موقعیت اجتماعی خوبی داری ولی اون هیچ ولی اعتماد ب نفسش خداااس ینی بعدشم شوهرش میشینه ازش تعریف میکنه بیا و ببین 

گلم تو موقعیت اجتماعیت خوبه این آقا هم شمارو دیده چشم بسته که نمیخواد باهات ازدواج کنه پس مشکلی نیست

حاجےحالِ ے ایران بدِ هر چی داشتیمُ شکافتنش                                                                                https://daigo.ir/secret/6734242551           "مگع‌چن‌بار‌میکنیم‌زندگی‌واسع‌هرکی‌              خودمو‌نو‌بیخودی‌جر‌ررربدیم‌ما"

چه ربطی داره مهم اخلاقه

آقا من برام سواله معیارا زیبایی و کی مشخص میکنه ک یکی چون تپله اندامش خوب نیست و یکی لاغره خوبهه؟ یا مثلا میگ این مدل بینی قشنگه اون مدل قشنگ نیست

[۱۴۰۳/۱۰/۲۵]از این تاریخ با خودم عهد بستم برا آیندم ، برا کنکورم تلاش کنم💯

خب تو عکس مشخصه دیگه

خیلی مشخص نبود تو عکسی که من فرستادم.

اسی مگه چقدر چاقی؟بخدا تو فامیلمون زنه هیچی نیس شما موقعیت اجتماعی خوبی داری ولی اون هیچ ولی اعتماد ...

خیلیی:)

خوش به حالش