دوستان قشنگم من مدرسه پسرمون عوض کردم ابتدایی هس وچون مدرسه قبلی شرایط خوب نبود عوض کردم یکیش دوم هست یکیش چهارم بعد من داخل گروه چهارم ودوم نیستم نگرانم هستم نمیدونم روز یکشنبه پسرم ک کلاس دوم تایم صبح هست یاپسرم ک کلاس چهارم هست موندم کسی هم نیست ازش بپرسم بهم گفتن روزاول مهرماه بطور خودکار عضو میشید خب الان من از کجا بدونم راه حل دارید عزیزان مرسی🙏🙏
در خواست دوستی نکن.....آقای نامحترم خجالت بکش....همه رو مث خودت لجن نبین همه مث تو نجس نیستن تواگرمرد بودی وسط تاپیک خانما نبودی لعنت بهت بیشرف
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
عجب !الان مدارس همه هستن حضوري بريد بپرسيداين چه وضعشع ك ولي ندونه مدرسه برنامش چيه
حالا ب همسرم گفتم زنگ بزنه چون آقا هستن خجالت میکشم خودم زنگ بزنم ب مدیر پسرم کلاس دوم هست گفتم عضو گروه کلاس دوممون کنید گف اول مهر عضو میشید اصلا شماره نگرفت ازم ک عضوم کنه عزیزم ممنون
در خواست دوستی نکن.....آقای نامحترم خجالت بکش....همه رو مث خودت لجن نبین همه مث تو نجس نیستن تواگرمرد بودی وسط تاپیک خانما نبودی لعنت بهت بیشرف