2777
2789
الان مال من واقعا اگزما هستش ؟؟؟؟

نه اگزما اینجور نیست

میتونی عکستو تو لنز گوگل سرچ کنی ببینی چیا میاره

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچوقت سرخود چیزی مصرف نکن

کبد به فنا میره

واسه همین تاثیرشو رو پوست میذاره

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵
کامل برام توضیح میدی از علائمت؟؟که چی میخوری شدت میگیری

سه ماه سر خود قرص ویتامین ایی ۴۰۰ مصرف کردم بعد اینجوری شدم نمیدونم از اونه یا نه ؛ غذای خاصی هم مصرف نکردم نمیدونم زیاد از لحاظ غذایی رعایت نمیکنم نمی‌دونم اینا چیه زدم واقعا خسته شدم

ده روزه قطع کردم اما دور لبم خوب نشده که کاسنی هم امروز اولین روز بود که دارم میخورم چند وقت باید بخ ...

یه ماه بخور مرتب ببین بهتر میشه یا نه

فقط زیاده روی نکنی سردیت کنه

اگه اوکی نشد برو دکتر یا ازمایش بده 

هیچوقت سرخود چیزی مصرف نکنکبد به فنا میرهواسه همین تاثیرشو رو پوست میذاره

دارم خاکشیر و عرق کاسنی و عرق شاتره میخورم از امروز شروع کردم ؛ چند روز باید بخورم ب نظرت که تاثیرشو ببینم ؟؟؟

دکتر پوست هم اصلا کمک نمیکنهفقط داروهای کورتون دار میده که سطحی درمان میکنهاین مشکل از درون بدنته

احتمال زیاد مشکل از کبد باشه نه؟؟؟ چه آزمایش هایی واسه کبد هست که برم انجام بدم ببینم مشکلش چیه؟؟؟؟

دارم خاکشیر و عرق کاسنی و عرق شاتره میخورم از امروز شروع کردم ؛ چند روز باید بخورم ب نظرت که تاثیرشو ...

حداقل یه ماه عزیزم