2777
2789
عنوان

فیلم سینمایی

| مشاهده متن کامل بحث + 1618 بازدید | 34 پست

ترجیحا اگه خوشی زده زیر دلت و زیادی خوشحالی فیلم ایرانی ببین وگرنه وقتتو تلف نکن

لاک قرمز این زن حقش را میخواهد لانتوری ... همش فقط و فقط و فقط مشکلات اجتماعی 

باز ابد و یک روز چند جاش ادم میخندید از تلخی دربیاد

امام علي (ع): مردم، به دولتمردان خود شبيه ترند تا به پدرانشان.[تحف العقول، ص۲۰۸]❤وقتی که دلتنگی امیدت کم نشه خدا همون لحظه دلتنگ بندشه

چند سالی هست یه فیلم کمدی یا فیلم فارسی قسنگ ندیدم
همه فیلمها بدتر از سریالا شده بدبختی و مصیبت و غصه
آدم فیلم میبینه که تفریح کنه
وگرنه زندگیا که خودش دردسر و غصه داره دیگه چه نیازی به فیلم هست؟

بادش بخیر فیلم فارسیای قشنگی مثل کلاغ پر- عروس فراری- کلاهی برای باران ...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

طنز باشه لطفا

خوب بد جلف

۵۰ کیلو البالو

بارکد

امام علي (ع): مردم، به دولتمردان خود شبيه ترند تا به پدرانشان.[تحف العقول، ص۲۰۸]❤وقتی که دلتنگی امیدت کم نشه خدا همون لحظه دلتنگ بندشه
ترجیحا اگه خوشی زده زیر دلت و زیادی خوشحالی فیلم ایرانی ببین وگرنه وقتتو تلف نکن لاک قرمز این زن حق ...

چه خشن

شما که از من بی اعصاب تری

نفس عمیق بکش دوستم

بدترین نوع بیسوادی، بیسواد سیاسی است، بیسواد سیاسی کور و کر است، درک سیاسی ندارد و نمی‌داند که هزینه‌های زندگی از قبیل قیمت نان، مسکن، دارو و درمان همگی وابسته به تصمیمات سیاسی هستند.او حتی به جهالت سیاسی خود افتخار کرده، سینه جلو می‌اندازد و می گوید که: “از سیاست بیزار است”.چنین آدم سبک ‌مغزی نمی‌فهمد که بی‌توجهی به سیاست است که زنــان فــاحــشه و کــودکان خــیابانــی را می‌سازد، قتــل و غــارت را زیاد می‌کند و از همه بدتر بر فساد صاحبان قدرت می‌افزاید.
چند سالی هست یه فیلم کمدی یا فیلم فارسی قسنگ ندیدم همه فیلمها بدتر از سریالا شده بدبختی و مصیبت و غص ...

نهنگ عنبر خيلي خنده دار و قشنگ بود مخصوصا يكش

أَمَّنْ یُجِیبُ الْمُضْطَرَّ إِذا دَعاهُ وَ یَكْشِفُ السُّوءَ

مرسی از همتون😘

بدترین نوع بیسوادی، بیسواد سیاسی است، بیسواد سیاسی کور و کر است، درک سیاسی ندارد و نمی‌داند که هزینه‌های زندگی از قبیل قیمت نان، مسکن، دارو و درمان همگی وابسته به تصمیمات سیاسی هستند.او حتی به جهالت سیاسی خود افتخار کرده، سینه جلو می‌اندازد و می گوید که: “از سیاست بیزار است”.چنین آدم سبک ‌مغزی نمی‌فهمد که بی‌توجهی به سیاست است که زنــان فــاحــشه و کــودکان خــیابانــی را می‌سازد، قتــل و غــارت را زیاد می‌کند و از همه بدتر بر فساد صاحبان قدرت می‌افزاید.
ترجیحا اگه خوشی زده زیر دلت و زیادی خوشحالی فیلم ایرانی ببین وگرنه وقتتو تلف نکن لاک قرمز این زن حق ...

اينطوري نگو فيلماي ايراني با اين همه محدوديتي كه دارن و از هزار جور فيلتر بايد رد شن شاهكارن بخدا، همه ي موضوع ها خط قرمزن، با همه ي اين حرفا دو تا اسكار گرفتن ، من كه ميگم دمشون گرم بازم

چه خشن شما که از من بی اعصاب تری نفس عمیق بکش دوستم

وا! کجا خشنه

خشن خوندی!

نهنگ عنبر خيلي خنده دار و قشنگ بود مخصوصا يكش

والا سلیقه ایه
من اصلا خوشم نیومد

کمدیایی که پسندیدم:
کلاهی برای باران
ورود آقایان ممنوع

سوغات فرنگ

دلداده

عروس فراری

مجردها

دختر آدم پسر حوا

گشت ارشاد

آتش بس1

دو خواهر

ولی جدیدا چیزی تو ذهنم نیست

اينطوري نگو فيلماي ايراني با اين همه محدوديتي كه دارن و از هزار جور فيلتر بايد رد شن شاهكارن بخدا، ه ...

من به گیفیتش کار ندارم

حرف ار ژانره

۹۰ درصدشون مشکلات اجتماعیه

سینما دیگه خیلی وقته برا همه سلیقه ها کار نمیکنه

والا سلیقه ایه من اصلا خوشم نیومد کمدیایی که پسندیدم: کلاهی برای باران ورود آقایان ممنوع سوغات فرن ...

به قرل شما سليقه ايه من از اينا كه شما گفتي دو سه تاشو بيشتر دوست نداشتم