بدترین نوع بیسوادی، بیسواد سیاسی است، بیسواد سیاسی کور و کر است، درک سیاسی ندارد و نمیداند که هزینههای زندگی از قبیل قیمت نان، مسکن، دارو و درمان همگی وابسته به تصمیمات سیاسی هستند.او حتی به جهالت سیاسی خود افتخار کرده، سینه جلو میاندازد و می گوید که: “از سیاست بیزار است”.چنین آدم سبک مغزی نمیفهمد که بیتوجهی به سیاست است که زنــان فــاحــشه و کــودکان خــیابانــی را میسازد، قتــل و غــارت را زیاد میکند و از همه بدتر بر فساد صاحبان قدرت میافزاید.
چند سالی هست یه فیلم کمدی یا فیلم فارسی قسنگ ندیدم همه فیلمها بدتر از سریالا شده بدبختی و مصیبت و غصه آدم فیلم میبینه که تفریح کنه وگرنه زندگیا که خودش دردسر و غصه داره دیگه چه نیازی به فیلم هست؟
بادش بخیر فیلم فارسیای قشنگی مثل کلاغ پر- عروس فراری- کلاهی برای باران ...
من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
ترجیحا اگه خوشی زده زیر دلت و زیادی خوشحالی فیلم ایرانی ببین وگرنه وقتتو تلف نکن لاک قرمز این زن حق ...
چه خشن
شما که از من بی اعصاب تری
نفس عمیق بکش دوستم
بدترین نوع بیسوادی، بیسواد سیاسی است، بیسواد سیاسی کور و کر است، درک سیاسی ندارد و نمیداند که هزینههای زندگی از قبیل قیمت نان، مسکن، دارو و درمان همگی وابسته به تصمیمات سیاسی هستند.او حتی به جهالت سیاسی خود افتخار کرده، سینه جلو میاندازد و می گوید که: “از سیاست بیزار است”.چنین آدم سبک مغزی نمیفهمد که بیتوجهی به سیاست است که زنــان فــاحــشه و کــودکان خــیابانــی را میسازد، قتــل و غــارت را زیاد میکند و از همه بدتر بر فساد صاحبان قدرت میافزاید.
ترجیحا اگه خوشی زده زیر دلت و زیادی خوشحالی فیلم ایرانی ببین وگرنه وقتتو تلف نکن لاک قرمز این زن حق ...
اينطوري نگو فيلماي ايراني با اين همه محدوديتي كه دارن و از هزار جور فيلتر بايد رد شن شاهكارن بخدا، همه ي موضوع ها خط قرمزن، با همه ي اين حرفا دو تا اسكار گرفتن ، من كه ميگم دمشون گرم بازم