2777
2789
عنوان

یکیو نفرین کردم نفرینم گرفت ناراحتم

| مشاهده متن کامل بحث + 1353 بازدید | 51 پست
نفرین اگه به ناحق باشه اثرگذار نمیشه و نمیگیرهدر اصل آه تون گرفته ش

من شرطی گفتم اگه می‌خواسته منو تحقیر کنه یا منظورش این بوده بهم اعتماد نداره  و چشم‌و‌دل پاکی منو ببره زیر سوال ک اون اتفاق افتاد

به دریا رفته میداند مصیبت های طوفان را 
اره من خیلی دلم شکست گفتم مگه تو آشپزخونه ات چیه مگه من دزدم ک فرق می‌ذاری البته تو دلم میگفتم و دو ...

اش عزا؟ 

واقعا چطور دلت اومد ! 

برات متاسفم مطمئن باش بخاطر نفرین تو نبوده چون به دعای گربه سیاهه بارون نمیاد

به والله که اگه کاربر مرد درخواست بده میرینم رو سرش                 مرسی اه. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودتونو جدی نگرید خیلی حادثه برای همه پیش میاد یه روز یه روز عمت یه روز زن عموتزندگی همینه

من تا حالا چند نفر سرزنشم کردن دلم شکست همون بلا دقیقا سر خودشون اومد چون کاری به کسی ندارم و سعی میکنم طعنه نزنم 

اش عزا؟ واقعا چطور دلت اومد ! برات متاسفم مطمئن باش بخاطر نفرین تو نبوده چون به دعای گربه سیاهه بارو ...

اره چون با خودت طوری رفتار نکردن ک چشم و دل پاکیت بره زیر سوال اونم چند بار 

قسمت بچه نبوده ب دنیا بیاد خودتو ناراحت نکن از زن عموت بدجنستر دارن تو ناز و نعمت و آرامش زندگی میکن ...

شاید ولی اون لحظه خیلی دلم شکسته بود. ک گفتم 

وقتی کسی بهتون ظلم می‌کنه شما میتونی یا دعاش کتی که خدایا هدایتش کن یا اینکه نفرینش کنی .حالا شما نف ...

اره خودم پشیمون شدم حالا شاید هم قسمتش نبوده ولی خب رفتارش با من هم خیلی بد بود بیشتر از این ناراحتم من رفته بودم کمکش مهمونی نرفته بودم که 

بعد وقتی جای کلید رو بمن نمی‌گفت به اونا می‌گفت اونا فکر بد درباره من نمیکنن؟

رفتارشو به مادرت میگفتی بره بهش بگه 

خیلی بد باهات رفتار کرده ،تو رفتی کمکش و اینجوری گفته 

اون لحظه که همچین حرفی زد که اگه میخواستم تو بری خودم میرفتم ،نمی بایست یک دقه اونجا بمونی ،با ناراحتی میرفتی بیرون ،تا متوجه کار اشتباهش بشه

بانو میشه یه نفرین درست درمون کنی مارو از این سایت از این تنهایی دربیایم اگه اثر کنه یه هفته بعد ۵ میلیون شیرینی میدم بهتون تا عمر دارم هرکاری بگین انجام میدم الان  ۴۰ شدم خودم فکر میکنم بیشتر از ۴۵ عمر نمیکنم چرا من اینجوری ام تنهایی این فضای مجازی چکار کنم حس هیچی نیست 

بجنورد
اش عزا؟ واقعا چطور دلت اومد ! برات متاسفم مطمئن باش بخاطر نفرین تو نبوده چون به دعای گربه سیاهه بارو ...

الان همون دختر عمه هام چه فکری درباره من میکنن . نمی‌گن این چه چیزی از این دیده ؟ ک کلید رو هفت سوراخ ازش قایم می‌کنه . اونم در جواب خوبی من خیلی بهم برخورد و اینو گفتم چون اونم آبروی منو لکه دار کرده  اونم جلو کسایی که هم سن هم هستیم . بخاطر دعای منم نبوده باشه هیچ وقت نمیبخشم این رفتار رو و جای دیگه سرش میاد منتها من دیگه واگذار کردم نفرین نمیکنم 

رفتارشو به مادرت میگفتی بره بهش بگه خیلی بد باهات رفتار کرده ،تو رفتی کمکش و اینجوری گفته اون لحظه ک ...

بخدا انقد گریه کردم 

نه مامانم طفلی غصه میخوره نگفتم اینجا میگم 

اره خیلی زشت بود کارش 😢

بانو میشه یه نفرین درست درمون کنی مارو از این سایت از این تنهایی دربیایم اگه اثر کنه یه هفته بعد ۵ م ...

یعنی چی خب نفرین من الان بشما اثر نداره

اون موقع خیلی دلم شکسته بود 

پس چرا من از ته دل نفرین میکنم نمیگیره روز به روز سالم تر و موفق ترن با اینکه ظلم زیاد کردن

مطمین باش زمانش نرسیده ولی من به این نتیجه رسیدم باید فقط واگذار کرد بخدا مطمین باش اگه دلتو شکسته باشه یجا جواب میده