2777
2789
عنوان

مادرشوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 590 بازدید | 25 پست
همسرم خيلي دعوا و سروصدا كرد من آرومش كردم و گفتم كه اصلا حرف مردم واسم مهم نيس...ولي اون لحظه جيگرم ...

مادرشوهر منم خیلی نفهمه هربار میگه زودتر بچه دار نشی یعنی یه مشکلی داری یا مشکل پیدا میکنی ننیفهمه مشکل خودت و پسرتی بچه بیارم چکار

🔺️🔻به عقایدهم احترام بذاریم 🔺️🔻اگر با نظرم مخالفی مودبانه بیانش کن تا دوستانه تبادل نظر کنیم. اگر نمیتونی لطفا ریپلای و بی ادبی  نکن🚫

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

همسرم خيلي دعوا و سروصدا كرد من آرومش كردم و گفتم كه اصلا حرف مردم واسم مهم نيس...ولي اون لحظه جيگرم ...

حالا اقدامی مگه؟؟

خدای مهربونم بابت همه چی شکرت شکررررررر💖💖💖💖💖💖💖💖💞💞💞💞💞💞💓💓💓💓💕💕💕💕

شاید منظورش این بوده که اینجوری میگم که دهنشون بسته شه... برداشت من این بود واقعا.

تو ایران سخت‌ترین کار دفاع از حقوق زنانه. باید راجع به استقلال زنان با خانومایی بحث کنی که عکس پروفایلشون نوشته «آقامون گفته عکس نذارم» 
گفت هر كي ديگه ازم پرسيد عروست باردار نيس بهش ميگم بچه ش نميشه...من هنوز يكسالم نيس عروسي كردم 

اخه بگو فضولین کی بارداره کی نیست؟؟به شما چه اه اه اه   

من شش سابه ازدواج کردم بچه نمیخوایم هنوز کلی زیر زیرکی میشنوم که میگن من نابارورم ولی تو روم جرات نکردن بگن که اگه بگن جوابشونو میدم اخه ب کسی چه والا

فعلا دارم داروهاي تقويتي ميخورم كه شايد از چند هفته ديگه برم اقدام.خدايي نكرده گوش شيطون كر زبونم لال نياز به دوا درمون داشته باشم ديگه گاوم زاييده 

خدايا دوستت دارم...
گفت رفتم جايي.فلاني پرسيده .منم گفتم بچه ش نميشه.از اين به بعدم همينو ميگم 

ببخشش . اگه واقعا تا الان خوب بوده باهات و الان این حرف رو زده حتما از روی نیت بد نبوده . روش نشده مستقیم بگه اینجوری گفته البته حرفش بد بوده ولی انشاالله نیتش بد نبوده .

عزیزم مادر شوهرت واقعا منظور بدی نداشته.یه جورایی خواسته بگه بیار دیگه.چون خیلی دوستون داره دلش میخواد از شما نوه داشته باشه.وقتی اینقد مادر خوبیه فکر کن مادر خودت بهت گفته هروقت از چیزی که گفت ناراحت شدی.اینجوری راحت تر میبخشی.ولی من مطمئنم طفلی قصدش اینی نبوده که براشت کردی

آدم خوبه یِ داستان زندگیِ خودت باش😊