2777
2789
عنوان

نجاتم بدین😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 551 بازدید | 40 پست

اگه طاقت غربت داری، اگه انقد زرنگی داری به راحتی از پس خودت بر بیای، اگه با برنامه ریزی و با هدف میری، اگه در خودت توانایی حل مشکلات در اونور رو تو خودت میبینی، برو خدا پشت و پناهت، وگرنه بمون و باخاهرت کارتون رو شروع کنین و انشالله موفق باشین در هر دو حالت

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من باشم میرم، همه چیز پول نیست، اگه کشور درستی باشی یاعث پیشرفتت میشه، آینده بچه هاتم خیلی بهتر میشه، ایران نه از نظر اقتصادی نه فرهنگی نه اجتماعی در حال حاضر پیشرفتی نخواهد کرد. 

قد: ۱۶۵  وزن اولیه:۷۳  وزن اکنون ۶۶:۸۰۰   وزن هدف  ۵۵

چرا پشیمونه؟؟

شوهرش اینا چهار برادر بودن 

پدرشوهرش به هر پسر چند قطعه زمین داد 

اینا سهم خودشون رو فروختن و مهاجرت کردن ( سه چهار سالی هم زمان برد ) 

الان می‌گفت زمین های برادرشوهرام هر کدوم شده چقد 

ما هم زمین رو فروختیم و توی آلمان کنسرو ماهی خوردیم و هی پول انرژی های گرون رو پرداختیم ( برق ، گاز ، بنزین وحشتناک گرونه اونجا ) 

میگه اولویت کار هم با شهروند های خودشونه . 

دوستم توی ایران مدیر یه قسمت اداری بود الان سه ساله اونجا کار پیدا نکرده 

همسرش هم بورسیه بود هوافضا میخوند اونجا 

( همه چیو گفتم چون غریبه ای هم رو نمیشناسیم ولی آگاه باشی از تصمیمات 

27طلاق گرفتم و بچه ندارم

اکه به خواهرت میشه اعتماد کرد بمون و با خواهرت شراکت کن 

خارج کشور همه چیزو باید از اول شروع کنی و اگه یه کشوری مثل آلمان بخوای بری پولدار و.. اون زندگی رویایی که تو ذهن ماهاست وجود ندارد 

وای از این عمر که با می‌گذرد، میگذرد :)

شوهرش اینا چهار برادر بودن پدرشوهرش به هر پسر چند قطعه زمین داد اینا سهم خودشون رو فروختن و مهاجرت ک ...

ممنون گلم

اخه میدونی من موقعیت کاری برام پیش اومده در کشور مقصد..  مشکل کار پیدا کردن ندارم.  فقط نمیدونم مهاجرت درسته یا نه

ممنون گلماخه میدونی من موقعیت کاری برام پیش اومده در کشور مقصد.. مشکل کار پیدا کردن ندارم. فقط نمی ...

ببین باید خودت روحیاتت رو بسنجی . 

من تجربه مهاجرت ندارم 

اما تجربه دو سفر خارجی دارم 

با اینکه سفر خوش میگذره . اما آدم اونجا خیلی حس درجه ۲ و ۳ بودن می‌کنه . 

از طرفی آدمی مثل من بین مهاجرت و مرگ فرقی نمیبینه 

چون در هر دو حالت باید قید مدام دیدن عزیزانت رو بزنی

شوهرش اینا چهار برادر بودن پدرشوهرش به هر پسر چند قطعه زمین داد اینا سهم خودشون رو فروختن و مهاجرت ک ...

اره المان شنیدم اینجوریه اما آمریکا و اینا خیلی نژادا مختلفه اینجور فکر نکنم باشه

اره المان شنیدم اینجوریه اما آمریکا و اینا خیلی نژادا مختلفه اینجور فکر نکنم باشه

یه دوست دیگه ام رفت آمریکا اونم اصلا راضی نبود 

برگشت ایران ولی روش نشد بمونه 

رفت کانادا پیش خواهرش 

میگه کانادا بهتر از آمریکاس ولی کاش ایران میموندم