2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 2218 بازدید | 148 پست
از قبل عاشقت بود ؟چرا بهم نرسیدین خب

عزیزم ۲۱ سالمه الان ک خودم پیام دادم اول بلاک کردم بعد اون دیگ پیام داد

چون من قبول نکردم ک ازدواج کنم 

اره از قبل بود 

توی دنیای مستطیل ها من یک مربعم که کسی متوجه عرضم نشد...🤓
چرا همشون اینطورین ؟یکی ک میاد تو زندگیشون براشون جالب تر ب ما انگ میزنن و اخرشم برنده خودشونن؟

نمیدونم والا خب در اصل جامه ایرانی پشت اقایون بیشتر هستن 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

وای تو چرا اینهمه به دهن این و اون نگا میکنی دختر نفر اول میادمیگه ماست سفیده میگی باشه سفیده ، نفر ...

نه عزیزم طلاقم طرفم نمیخواد زندگی رو من زورش ک نمیتونم کنم 

عزیزم ۲۱ سالمه الان ک خودم پیام دادم اول بلاک کردم بعد اون دیگ پیام دادچون من قبول نکردم ک ازدواج کن ...

سنت کم ب نظرم ک خودت بفهم هدفش چیه از رابط باهات اصلا ک طرف رابط ج..نس.ی نرو باهاش ممکن دنبال سو استفاده یا انتقامم باش باهات و اینک باهاش باش خودت متوج میشی اگ بخوادتت ولی ممکن اون پیش خودش فک کن ولش کردی رفتی با یکی دگ اونم ولت کرد حالا رفتی طرفش فک کنم خیلی جالب نمیاد این برگشت تو طرفش هرچند کارتو درک می کنم ازش برا فراموش کردن اتفاقی برات افتاد استفاده کن ولی برا ی رابط جدید ن اصلا مگر ک خودش جدی قدم جلو بزار ن با حرف ک هی بهت وعده وعید بهت خرت کن بخاد ازت سو استفاده کن

من آقام و مجرد. شاید بنظر بعضیا فکرم درست نباشه. ولینظرم اینه که مگه زن یه جسمه که مرد مالکش باشه؟؟ ...

ممنونم از درکتون

هر کاری کردم چهار دیواریِ دلم بشه خونَت اما نشد 🖤      لینکِ تاپیکِ شیرینی پزیِ من✨                                    مثل یه پرنده که همه پراشو چیدن..پشت تو راه اومدم تو رو نفس کشیدم..من میترسیدم ولی بخاطرت پریدم..چون دلم میخاست برات بمیرم و نگام کنی..جاش فقط حسابمو از عاشقات جدا کنی..زخمی که میخورم از آدما رو دوا کنی1401/04/2یه جا تسلیم عشق بودن همه دیوونگیت میشه.کسی که فکر نمیکردی تموم زندگیت میشه...چه دنیایی به من دادی به من که دل نمیدادم...چه عشقی تو دلم گم بود که با تو یادش افتادم...🚶 آغوشتو به غیرِ من به روی هیشکی وا نکن منو از این دلخوشی و آرامشم جدا نکن..من برایِ با تو بودن پُرِ عشق و خواهشم..واسه بودن کنارت تو بگو به هرکجا پَر میکشم...💜 اون روزُ میبینم بگردی دنبالم بپرسی از همه هنوز دوستت دارم💔؟‌ به این فکر کنم چی موند ازت برام؟به این فکر کنی بدونِ تو کجام؟ نگاه کنی برات چی مونده از شکست؟پُلایی که یه شب پشتِ سرت شکست  ندونی از خودت کجا فرار کنی؟ندونی با دِلِت باید چیکار کنی  به این فکر کنی چجوری برگردی بپرسی از خودت کجا گمم کردی  شاید یه روزِ سرد شاید یه نیمه شب دلت بخواد بشه برگردی به عقب🌙
‏«سلاما على قلبُ يتألمَ قبلُ المنامِ ويبكيُ بكاءَ العالمُ ولمِ يشعرَ بهِ احدُ.»سلام بر قلبی که قبل ا ...

ممنونم از پیام قشنگت انرژیش به خودت برگرده🤍

هر کاری کردم چهار دیواریِ دلم بشه خونَت اما نشد 🖤      لینکِ تاپیکِ شیرینی پزیِ من✨                                    مثل یه پرنده که همه پراشو چیدن..پشت تو راه اومدم تو رو نفس کشیدم..من میترسیدم ولی بخاطرت پریدم..چون دلم میخاست برات بمیرم و نگام کنی..جاش فقط حسابمو از عاشقات جدا کنی..زخمی که میخورم از آدما رو دوا کنی1401/04/2یه جا تسلیم عشق بودن همه دیوونگیت میشه.کسی که فکر نمیکردی تموم زندگیت میشه...چه دنیایی به من دادی به من که دل نمیدادم...چه عشقی تو دلم گم بود که با تو یادش افتادم...🚶 آغوشتو به غیرِ من به روی هیشکی وا نکن منو از این دلخوشی و آرامشم جدا نکن..من برایِ با تو بودن پُرِ عشق و خواهشم..واسه بودن کنارت تو بگو به هرکجا پَر میکشم...💜 اون روزُ میبینم بگردی دنبالم بپرسی از همه هنوز دوستت دارم💔؟‌ به این فکر کنم چی موند ازت برام؟به این فکر کنی بدونِ تو کجام؟ نگاه کنی برات چی مونده از شکست؟پُلایی که یه شب پشتِ سرت شکست  ندونی از خودت کجا فرار کنی؟ندونی با دِلِت باید چیکار کنی  به این فکر کنی چجوری برگردی بپرسی از خودت کجا گمم کردی  شاید یه روزِ سرد شاید یه نیمه شب دلت بخواد بشه برگردی به عقب🌙
یک درصد هم شک ندارمبخدا قسم که فک میکردم یه روز قاتل بشم ولی فکر نمیکردم خیانت بتونم بکنم💔

اشکال نداره اتفاقی که افتاده انسان حتمی الخطا همه ما اشتباه میکنیم مهم اینه درس بگیریم و تکرار نکنیم

خواهش میکنم.بنظرم اون خانوم اول از همه داره در حق روح و جسم خودش خیانت میکنه تا اون نَری که باهاش مث ...

پیشنهادی داری؟

پیشنهادی داری؟

بله حتما.

چون بواسطه رشتم که قبلا کار میکردم از این موارد زیاد دیدم و درکم زیاد شده.

ولی چون طولانیه اگه مشکلی نداره خصوصی خدمتتون بگم تا مشکل اون بنده خدا هم حل بشه.

حق با شماست😊چیکار کنه زنه؟خودت زنی؟خوشت میاد متاهل باشی بچه کوچیک مسیولیت زندگی هزار تا بدبختی بی ک ...

عزیزم منم شوهرم معتاد و بددل و رفیق باز و خیانتکار بود ب خدای بالاسر حتی لحطه ای ب خیانت فک نکردم هرطوری شده فقط خودمو نجات دادم و طلاق گرفتم

الانم سرم بالاس چون توی شرایط سخت تن ب خیانت ندادم 

خیانت دیدم دلیلش هم هرزگی طرف مقابلم همراه با دوستای عنتر و کثیف تر از خودش بوده لاشی

آموزش آنلاین زبان همه سطح ها ، پایه های درسی ، تکرار و تمرین امتحانات فقط با جلسه ای ۲۰ تومان♥️کاربری متعلق به دو خواهر🫂
عزیزم منم شوهرم معتاد و بددل و رفیق باز و خیانتکار بود ب خدای بالاسر حتی لحطه ای ب خیانت فک نکردم هر ...

خوبه که تونستی طلاق بگیری

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز