2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 2218 بازدید | 148 پست
وقتی این اتفاق پیش میاد که خودت حواستم نیسبخدا قسم که این ادم کثیف نیساین ادم تو مجردیشم رابطه ی بدی ...

ب نظر من ذاتی من خودم اصلا تحت هیچ شرایطی تحمل ندارم در حد چتم ببینم برامم پیش اومده نامزدم همکار زنش رفته بودیم مسافرت بهش پیام داده بود از این مدل دخترای اپن و مثل ج..ن ها پیام داده بود بدددددد جور دختره هم بیوه بوده ولی سن خاصی هم نداشت اینقدر عصبی شدمممممممم حالا نامزدم بدبخت خبرم نداشت ۵ دقیق قبل ک گوشی بردارم بهش پیام داده بود وااای جلو رفیقاش زدم تو گوششش اینقددد ک از عصبانیت منفجر شدم

طرف خطریه🥲ممکنه بکشدشمیری کجا؟کسیو نداشته باشی؟درخواست طلاق بدی بلاخره روبرو میشید...حق میدم باور ن ...

بره یه شهر دیگه ..عزیزم منم از شوهرم میترسم ولی در حد کشتن نیست ...به پلیس نمیتونه بگه؟اتفاقا وقتی کسی رو‌نداری هر جا بخوای میتونی بری 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

یادم رفت اینام بگمشوهره هزار بار بهش خیانت کردهمحدودش میکنه زنشو مثل قرن بوقنمیزاره با فامیلاش حتی ر ...

خیانت خیانته

چ با دلیل چ بی دلیل

خودمونو الکی گول نزنیم ک شوهر توجه نمیکنه پس برم خیانت کنم حلاله

یه چیزی میگمزنی که از همه لحاظ از شوهرش سرتره جوونه خوشکله پر انرژیهشوهرش محل سگ بهش نمیده نیازاشو ب ...

بنظر من نه 

ولی اگه بره تا اخر خط میره 

و شدیدا از لحاظ روحی زنا توی همچین روابطی ضربه میخورن 

چون مردا همشون مث همن

چیکار باید بکنه؟به کی باید بگه؟چقد تحمل؟اونم ادمه نیاز به محبت داره به توجه دارهبا یدونه چت هم در حد ...

من مجردم تا حالا با کسی نبودم که خیانت کنم یا ببینم مطمئن باش اونا که قضاوتت کردن یا لعنتت کردن یه روز تو همون شرایط قرار میگیرن

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز