۸۰۱۰ مدیر عضویت: 1401/02/12 تعداد پست: 508 عنوان مرگ زیاد شده | مشاهده متن کامل بحث + 343 بازدید | 42 پست مرگ خیلی زیاد شده سمت شما چی 1403/06/26 | 16:39 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خانوم_معلم_آینده_هسد عضویت: 1402/08/23 تعداد پست: 6561 تو شهر ما که کوچیکه هفتهی دوتا مرگ هست اینا که گفتی خیلی کمه خدا رو شکر که کمه .. ان شاءالله هیچ جوونی فوت نشه.. مادر من که یه روز خوش نداره از افسردگی و از بس به پدرم فکر کرده میان دشمن و وطن ننگ بر آن که شک کند 🍂 به آرزو هام قول رسیدن دادم 🤗🤍
jkjkjkjkkooki عضویت: 1403/04/29 تعداد پست: 474 😂😐امام زکان ظهور کنه کل جهان میفهن هیچ جا در امان نیستی😐 زکان؟
کاربر_نی_نی_سایتم عضویت: 1402/09/02 تعداد پست: 10305 خدا رو شکر که کمه .. ان شاءالله هیچ جوونی فوت نشه.. مادر من که یه روز خوش نداره از افسردگی و از بس ب ... خدا رحمتش کنه پدر خودم هم دوماه پیش فوت کرد دقیقا سه چهارتا پیرمرد و پیرزن و سه چهارتا جوون الآنم که به خانم خودکشی کرده یه پسر ۱۲ساله فوت کرده
خانوم_معلم_آینده_هسد عضویت: 1402/08/23 تعداد پست: 6561 حاجی از ۵ سالگی کلاس زبان میرم با مامان اینا بریم کره چی میگی خب برو اصلا به من و یا کسی دیگه تو این تاپیک مربوط نیست شما کجا میری .. ولی پوکر هم به اعتقادات دیگران نفرست میان دشمن و وطن ننگ بر آن که شک کند 🍂 به آرزو هام قول رسیدن دادم 🤗🤍
خانوم_معلم_آینده_هسد عضویت: 1402/08/23 تعداد پست: 6561 خدا رحمتش کنه پدر خودم هم دوماه پیش فوت کرد دقیقا سه چهارتا پیرمرد و پیرزن و سه چهارتا جوون الآنم که ... ممنونم خدا پدر شما رو هم رحمت کنه روحشون در آرامش 🖤خیلی بده واقعا خانواده هاشون خیلی زجر میکشن از دوری عزیزانشون 😔 میان دشمن و وطن ننگ بر آن که شک کند 🍂 به آرزو هام قول رسیدن دادم 🤗🤍
jkjkjkjkkooki عضویت: 1403/04/29 تعداد پست: 474 خب برو اصلا به من و یا کسی دیگه تو این تاپیک مربوط نیست شما کجا میری .. ولی پوکر هم به اعتقادات دیگر ... باشه داشتدیگه جواب نده با تو من نبودم
zy1377 عضویت: 1402/03/30 تعداد پست: 9209 زکان؟ امام زمان😑 حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی درموردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش😉😉😉😉
خانوم_معلم_آینده_هسد عضویت: 1402/08/23 تعداد پست: 6561 باشه داشتدیگه جواب نده با تو من نبودم با هر کی بودی ، مهم نیست با اعتقادات من شوخی کردی باید بهت تذکر میدادم البته با کمال احترام نه بی ادبی .. ریپلای کنی دیگه نمیخونم میان دشمن و وطن ننگ بر آن که شک کند 🍂 به آرزو هام قول رسیدن دادم 🤗🤍
jkjkjkjkkooki عضویت: 1403/04/29 تعداد پست: 474 با هر کی بودی ، مهم نیست با اعتقادات من شوخی کردی باید بهت تذکر میدادم البته با کمال احترام نه بی اد ... ایحححپ دیگه گوه نخور
چهکارکنم عضویت: 1399/07/23 تعداد پست: 5860 با هر کی بودی ، مهم نیست با اعتقادات من شوخی کردی باید بهت تذکر میدادم البته با کمال احترام نه بی اد ... اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم برای امضات خدا رحمتشون کنه
خانوم_معلم_آینده_هسد عضویت: 1402/08/23 تعداد پست: 6561 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم اللهم صل علی محمد و ... عزیزممم خیلی لطف کردین گلم خدا خیرتون بده 🥺❤ میان دشمن و وطن ننگ بر آن که شک کند 🍂 به آرزو هام قول رسیدن دادم 🤗🤍
خانوم_معلم_آینده_هسد عضویت: 1402/08/23 تعداد پست: 6561 ایحححپ دیگه گوه نخور ادب یادت ندادن خانم کره ای ؟ برات گزارش زدم میان دشمن و وطن ننگ بر آن که شک کند 🍂 به آرزو هام قول رسیدن دادم 🤗🤍
jkjkjkjkkooki عضویت: 1403/04/29 تعداد پست: 474 ادب یادت ندادن خانم کره ای ؟ برات گزارش زدم به 🍑سگخانم ایرانی