2777
2789
عنوان

مادرشوهرم خیلی گیر داده بهم جدیدا

| مشاهده متن کامل بحث + 1105 بازدید | 54 پست
مادرشوهر دیدم جلو عروس ببخشید دست میزد ب الت پسرش و قربونش میرفت :)))))))))))))))))))

اون پسر اگه وجود و غیرت داشته باشه باید گل بگیره دهن چنین موجودی که اسمش مادر نیست

💙🌺💙

متاسفانه شوهرم مبگه مادرم فرشته ست کو... آسمون پاره شده این هرزه افتاده پایین

تاثیری رو زندگیت نزاشتن ؟ باید خیلی تلاش کنی رو خودت کار کنی چون برای اونا نمیشه کاری کرد 

💙🌺💙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جاریم خیلی افتضاح میگشت از عمدم میکرد ببین بگم باور نمیکنی ولی ما از این زن فقط اون وسط پایینش با دو ...

یا ابلفضل

تو یه تاپیک جدا بزن چشم و گوشمون باز بشه

اگه بگم شاخم دراومد باور میکنی؟؟؟؟

بیچاره مادرشوهر من ک شبا هم با روسری می‌خوابه😑جاری هم هنوز ندارم شکرخدا 

تاثیری رو زندگیت نزاشتن ؟ باید خیلی تلاش کنی رو خودت کار کنی چون برای اونا نمیشه کاری کرد

چرا خیلی سعی میکرد شوهرمو پر کنه منم اوایل بیسیاستی میکردم با شوهرم دعوا میکردم واسه همین شوهرم مادرشو فرشته و منو دیو دوسر میدونه هنوز که هنوزه ذهنیتش تغییری نکرده،البته اگر بهش بگم مادر و زنداداشت اینطوری کردن و اینطوری پوشیدن میگه کی چه موقع حرف الکی نزن اونا منظوری ندارن تو خواب دیدی اینا اینجوری نیستن،ولی خب من نقطه ضعف به اونا نشون ندادم ،جوری نشون دادم که رفتار زشتشون برام مهم نیست پس کمی خودشونو جمع کردن مثلا مادرشوهرم دیگه از خودش مایه نمیزاره بلکه وقتی میریم خونش میزنه شبکه ماهواره و به شوهرم میگه وای نگا این زنو سینه داره این زنو فلانه نه زن تو😏 رابطمو با جاریم حسابی محدود کردم ،کار شوهرمم سنگین شد رابطه با مادرشوهر هم کم شد ولی خب هنوز کرماشونو میریزن

یا ابلفضلتو یه تاپیک جدا بزن چشم و گوشمون باز بشهاگه بگم شاخم دراومد باور میکنی؟؟؟؟بیچاره مادرشوهر م ...

همه چی بستگی به ذات داره عزیزم ،من بی ذات تر از اینا ندیدم بماند که با خراب بازیاش زندگیا خراب کرده و ۱۴سال هم هست که مخفیانه صیغه یه مرد زن داره و برادرشوهر و جاریم خبر دارن و مرتیکه هرچی براش بخره میاد جلو شوهرم من میگه زنداداشت خرید داداشت پول داد و فلان

من چند وقت پیش با همسرم بحثمون شد اینا فهمیدن و اومدن مثلا دخالت و پادرمیونی و...ببین از لحظه ای ک و ...

منم مادرشوهرم همینه انقدر فرق میذاره بین عروسا کاملا واضح و تو چشم که بسوزونتت. یعنی یه کارای زیر زیرکی برا درآوردن حرص من انجام میده که اگه بگم دود از کله ات بلند میشه! زیاد می رفتم تنها گیرم میاورد تیکه بارم می کرد کم می رفتم دعوا و قهر که کم اومد صمیمی نشد با ما! روانم رو به هم ریخت این زن الان یاد گرفتم که کامل نادیده بگیرمش انگار که نیست انگار که برا پخته شدن من خدا یه همچین آدمی رو تو زندگی من قرار داده یه غریبه که یه زمان هایی مجبورم تحملش کنم و دیگه هیچ حرف و هیچ کارش برام مهم نیست واقعا من راه خودم رو میرم

هیچ رنجی بالاتر از این نیست که خوشبختی رو نداشته باشید که میتونستید داشته باشید!
ن منظورم این نیست همیشه جواب ندی شک میکنه... از هر چند باری ک زنگ میزنه ی بار بگو حموم بودم ی بار گو ...

بخدا اینارو هم امتحان میکنم ولی بازم از رو نمیره،تازگیا ب طلاقم خیلی فکر میکنم از بس خسته شدم از دست کاراش و حرف نزدن شوهرم

منِ او🌹🍃
همه چی بستگی به ذات داره عزیزم ،من بی ذات تر از اینا ندیدم بماند که با خراب بازیاش زندگیا خراب کرده ...

خدایی وحشتناکه

خداصبرت بده

واقعا از ذاته ،ک بگم شماهم جلو برادر شوهر لخت شو اونارو بسنجتا ب خودشون بیان، می‌دونم ک نجابتت نمبزاره اگه میزاشتم خودت انجام میدادی

من برادر شوهرم مجردها روزایی ک خونه پدرشوهرمیم از اتاقش بیرون نمیاد بنده خدا تا من راحت باشم 

خیلی هم مذهبی و سربسته نیستن ،واقعا ب شعوره،الان قدرشونو دونستم😅

جاریم خیلی افتضاح میگشت از عمدم میکرد ببین بگم باور نمیکنی ولی ما از این زن فقط اون وسط پایینش با دو ...

واقعا هرکسی لایق کلمه مادر نیست بنظرم مادرشوهرت مشکل داره از نظر جنسی،جاری منم از عمد اینطوری میگشت

منِ او🌹🍃
وای من خوندم خسته شدم کامل،یعنی چی،اصلا نمی‌خوای بگو نمیخوام ،نکن عزیزم ،من خودم این مدلی ام ،نمیزار ...

یعنی چی نمیخوای بگو اصلا نمیخوام؟

خب نمیتونم مستقیم بگم بهشون 

منِ او🌹🍃
خوب جواب ندع بگو خواب بودم یا رفتی مغازه بهش زنگ بزن‌بگو ببخشید تازه دیدم

بخدا اینکارارو میکنم،چندنفر گفتن بگو حمومی و..همرو انجام میدم ولی جواب نمیده روش،بیشتر وقتا میگم حمومم،سایلنت بود،کلاس بودم،مغازه ام ولی کو کسی که از رو بره

منِ او🌹🍃
خدایی وحشتناکهخداصبرت بدهواقعا از ذاته ،ک بگم شماهم جلو برادر شوهر لخت شو اونارو بسنجتا ب خودشون بیا ...

حالا قسمت قشنگ ماجرا اینجاست که همه این شغالو یه زن پاکدامن فداکار و مهربون و ... میبینن و هیچکس از کثافت کاریاش خبر نداره بس که بازیگر ماهریه چندین بار بهش تیکه پروندم گفتم اسکارتو بگو برات بیارن،همه میگن وای چه مادرشوهر خوبی داری هواشو داشته باش و ...

خیلی پست و حروم زاده ست خیلی باسیاسته مثلا جلو بقیه بالشت میزاره پشتت غذا میریزه تو ظرفت و ... بعد میره بدگوییتو میکنه و کیه که باور نکنه کاشکی راستم میگفت یه روده راست تو شکم این عوضی نیست،از راننده تاکسی و اونی که دو دقیقه تو مطب دکتر پیشش بشینه بگیر تا فامیل و دوست و آشناهای من نشسته پشتم دروغ بافته

واقعا هرکسی لایق کلمه مادر نیست بنظرم مادرشوهرت مشکل داره از نظر جنسی،جاری منم از عمد اینطوری میگشت

حسوده دیگه دوست داره مرکز توجه باشه مثلا من هیکلم خیلی خوبه میشینه جلو شوهرم میگه چهارتا استخونه زنت به خدا عین مانکنم از خوشگلی و خوش هیکلی اغراق نمیکنم واقعا ،(جلو شوهرم میگفت زن چاق قشنگه زن باید پهلو داشته باشه داداشت میگه اینا پهلوهای عشقه و ...ولی پنهونی با جاریم میرفتن باشگاه حتی میخواستن عمل کنن😑) یه سری بحث باشگاه رفتن و فلان شد یدفعه برادرشوهرم گفت حالا دوتا بچه بیاری تو هم شکمت میزنه بیرون هیکلت بدمیشه و چرت و پرت فهمیدم ای دل قافل اینا تو خونشونم بحث منه قشنگ معلوم بود زنش گزاشته دهنش و اینجوری توجیهش کرده ولی بعدش خواهرام بچه آوردن دید عه شکم ندارن و خوش هیکلن میگفت آره شما ژنتون اینجوری هست هرچیم بخورین چاق و بدهیکل نمیشین و شر و ور خلاصه تب کرده بود