2777
2789
چرت میگن عزیزم خدا حلال کرده باز بعضیا یچی میان میگن اتفاقا بنظرم بهتره از همون لحظه که خطبه رو میخو ...

اینا شدن کاسه داغ تر ازش آش خود خدا میگه مشکلی نداره ایرانیا میخوان کجارو بگیرن خدا میدونه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پیش خودم خونه خودم 😑لعنت ب خانواده سخت گیر همی چی رو بااسترس و ترس تجربه کردم  ....

خیلی دلم میخاد داد بزنم و بگم هرچقدم مرد باشی  مرد خوشبخت کردن یه زن نیستی  .......عجیبه حاظریم خوشبخت نباشیم اما کنار کسی باشیم ک دوستش داریم ........💔💔💔💔 ....کاش اونجوری که دوست داشتم دوسم داشتی .....        تاابد    ((معذرت میخام  دختر نداشته ای ک نشد ب دنیا بیارمت  تا ابد تو حسرتتم و روزی هزار بار خودمو لعنت میفرستم بخاطر انتخابم 💔 ))

چه ربطی به مذهبی بودن یا نبودن داره

دقیقا😶👌

خانواده و فامیل ما خیلی مذهبی هستن ولی از شب اول باهمن و مسافرت دوتایی و وووو....

همه چی تو دوران عقد آزاد و راحت

والا خلاف شرع که نیست!!

خدایا دوستت دارمممم ❣❣
اینا شدن کاسه داغ تر ازش آش خود خدا میگه مشکلی نداره ایرانیا میخوان کجارو بگیرن خدا میدونه

همینو بگو 

برعکس عمل میکنن 

وقتیکه محرم نیستن فاز روشنفکری برمیدارن 

حالا که محرم شدن و حلال

دوری میکنن از هم 

که چی بشه مثلا خدا داند 😐😐😐😐

منکه از همون شب اول تا 1 هفته درست کنار هم بودیم تو اتاق میخوابیدیم از همون شب اولم همه کاری کردیم 

وقتی حلاله که دیگه نباید جلوشو بگیریم انقدم خوش می‌گذشت یادش بخیر..... 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

ما زمان آزمایش خون خیلی بهمون سخت گذشت. کم خونی داشتیم باید قرص می‌خوردیم که درست بشه و اجازه عقد نمیدادن تا اینکه بعد از سه ماه اوکی شد. 

همسرم مدام ماموریت بود و جواب آزمایش  اومده بود اما نمیشد عقد کنیم.تو یه شرایط پیچیده ای صیغه محرمیت خوندیم. و چون 3 الی 4 ماه از آشناییمون گذشته بود و دیگه حسابی به هم مایل بودیم یه شب تو ایام صیغه به همسرم گفتم دلم خیلی هواتو کرده اونم گفت منم همینطور. خلاصه که بابام مسافرت بود از فرصت استفاده کردیم و. بااجازه بزرگترا و با پررویی تمام  رفتم خونشون و شب پیش هم موندیم. البته همسرم نوه دایی مامانمه یعنی فامیله و قابل اعتماد. 

اما بعد ها همسرم گفت خودم هیچ وقت اجازه نمیدم دخترم و. دامادم زمان صیغه کنار هم بخوابن  

حقیقتا این کار درست هم نیست ما دیگه واقعا اوقات باهم. بودنمون کم بود. 

عقد که کردیم رفتیم طبقه بالابزرگترها لطف کردند بچه ها رو فرستادند بالا که ما تنها نباشیم حوصلمون سر ...

کاش بچه ها رو پرت میکردین پایین به یه بهونه ایی 😁😁

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
آره من و شوهرم پیش هم خوابیدیم خونه ما از همون شب اولم شروع شد 😂🤦‍♀️🙈

ما هم شب خوابیدیم خونه ما

و فقط تونستم ۴ ماه نگه دارم بعدش گولم زد یهویی شد من نمیدونستم 

کلا ۹ ماه عقد بودیم

چو دل بستم به خدا؛حسبی الله و کفی💕
ما هم شب خوابیدیم خونه ماو فقط تونستم ۴ ماه نگه دارم بعدش گولم زد یهویی شد من نمیدونستم کلا ۹ ماه عق ...

😁😁😁

میبینی خاطره های قشنگی میشه 

واقعا چرا بعضیا اینجور میکنن خدا داند 😂

چقدر فضای اینجا مسخرس قبل اینکه محرم بشن تو دوستی رابطه داشته باشی اشکال نداره کسی قضاوت نکنه ولی وقتی عقد کنی محرم بشه نظر علمای اینجا اینه جدا بخوابین

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇