2777
2789
عنوان

گوشیمو دزدیدن😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1890 بازدید | 69 پست
اره واقعا سخته مخصوصا تو این وضعیت اقتصادی منم همیشه مواطب بودم اینبار اصلا فکرشم نمیکردم دونجا که ...

اره خصوصاهم آدم وسایلش دوست داره وابسته

هم حساس و مواظب

اینجوری زوره

انشالله پیدا بشه 

خدا ازش نگذره 

هرکجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر ، هوا ، عشق ، زمین مال من است. ⛔️ آقایون اینقدر درخواست ندبد گرفتید چی شد⛔️از برچسبهایی مثل «مطلقه»، «بیوه» یا «نازا» بیزارم؛ آدمها را با قلب و انسانیتشان بشناسید، نه با عنوانهایی که به آنها میدهیدزندگی گذشته و حتی تجربهی طلاق، پایان من نبود؛ بخشی از مسیری بود که مرا ساخت و برای ساختن آیندهای بهتر، قویترم کرد.امروز خودم را همانگونه که هستم دوست دارم؛ با تمام تجربهها، سنم و مسیری که پشت سر گذاشتهام..پسرم؛ تمام دنیای من.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

برو شکایت کن پیداش میکنن سریالشو داری یه بار یکی از اقواممون گوشیشو تو دستشوییی عمومی دزدیدن فوری رف ...

خوشبحالش خدا کنه مال منم  پیدا بشه توکل به خدا 😢

مادر به فدات پسرنازم😍🥰😘🤱 دخترم عاشقتم نفس مامان💞👧

وای انگار برا منو بردن . همین شش ماه پیش

داغونم کرد داغون

اما تو مثل من سخت نگیر . من سه کیلو کم کردم بس غصه خوردم . دعا کن ... اما پیگیر پلیس هم باش

الهی که از گلوشون روز خوش نگذره . خدا براشون نخواد که مطمئن باش میگیرنشون . ترو خدا بقیه برا منم دعا کنید که می دونم همش دعام کردین 

ارکیده خانم من درکت می کنم   . خوب 😭😭😭😭

میشه ترو خدا هر کی امضامو دید دعا کنه که گوشی و مدارکم سالم پیدا بشن ... منم برم جمکران دعاش می کنم . خواهش می کنم ، واقعا زحمت کشی بود با بچه های معلول که واقعا سخته کار کردن باهاشون ، با عشق وقت گذاشتم تا خریدمش . خدایا به زودی زود می دونم که صدامو شنیدی و خوشحالم  می کنی . ازت خواهش می کنم خدااااااااااا . خودت شاهد بودی . من اینقدرها هم بد نبودم 😭😭😭😭 . اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

وای انگار برا منو بردن . همین شش ماه پیشداغونم کرد داغوناما تو مثل من سخت نگیر . من سه کیلو کم کردم ...

وای عزیزم خیلی سخته 😭😭😭😭حال منم خیلی بده خیرنبینن الهی زود بگیرنشون دعا میکنم برات شماهم برا من دعا کن ان شاءالله دوتاش پیدا بشه

نمیتونم بیخیال باشم خود گوشی که ۲۹ تومنه به جز اون همه چیم داخلش بود 😭😭😭😭بهش فکر میکنم میخوام بمیرم

وای عزیزم خیلی سخته 😭😭😭😭حال منم خیلی بده خیرنبینن الهی زود بگیرنشون دعا میکنم برات شماهم برا من ...

الهی آمین که خیر نمی بینن شک نکن

حتما پیدا میشه . چون خدا هست 

منم آروم نیستم بعد شش ماه . گریه کن آروم بشی دعا بخون شروع کن بخون . من با صلوات شمارم آرومم ... تا دعا بخونم . به قول دو نفری که گفتن انشا .. باقیات صالحات و یکی گفت انشا... برمیگرده . رفته بر میگرده 

و اینکه سخت هست اما نمیکشه . من خوب خوب حالتو درک می کنم . الهی که خدا از غیبش گوشیامونو سالم برگردونه . خدایااااااا

میشه ترو خدا هر کی امضامو دید دعا کنه که گوشی و مدارکم سالم پیدا بشن ... منم برم جمکران دعاش می کنم . خواهش می کنم ، واقعا زحمت کشی بود با بچه های معلول که واقعا سخته کار کردن باهاشون ، با عشق وقت گذاشتم تا خریدمش . خدایا به زودی زود می دونم که صدامو شنیدی و خوشحالم  می کنی . ازت خواهش می کنم خدااااااااااا . خودت شاهد بودی . من اینقدرها هم بد نبودم 😭😭😭😭 . اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

الهی آمین که خیر نمی بینن شک نکنحتما پیدا میشه . چون خدا هست منم آروم نیستم بعد شش ماه . گریه کن آرو ...

😭😭😭😭دقیقا مثل همیم 

خدا خودش کمکمون کنه فقط 

الهی آمین ❤