2777
2789

دارم برا خاب میمیرم

بچم بیدارشد باید بیدارشم

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چون دیشب زود خوابیدم زود بیدار شدم

زود منظورم ساعت ۳ هست😶

قبلا ۶ میخوابیدم

و دارم به سال تحصیلی جدید و استرس کنکور فکر می کنم 

If our love is tragedy why are you my remedy?❤️If our love's insanity why are you my clarity?❤️

نامزدم یکاری داشت خواستم زنگ بزنم بیدارش کنم 

تازههه کلی حس مسئولیت اینا گرفته بودم

اخرش خودش زنگ زد گفت من بیدارم😐

الکییی زود پاشدم

و خدا چاره کند این همه دل‌ تنگی را ..

هرروز سر صبح بیدارم چای صبحونه میخوریم با شوهر اون میره سرکار منم به کارای خونه میرسم .... 

دوستای گلم کار من دوخت نظم دهنده کشو و کمد و آشپزخونه و ... هست .خوشحالم کن با عضو شدنت تو گروهم.آیدی روبیکام@organayzermahdokht

توی مینی بوسم 🤕

اومده بودم ثبت نام ارشد

دارم برمی‌گردم خونه 

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

دارم برا خاب میمیرمبچم بیدارشد باید بیدارشم

الهی بگردم 😂❤

خانوم وکیل 👩🏻‍⚖️🌱📚 متاهل💁🏻‍♀️💗   کاربری قبل تاریخ ۱۴۰۳/۷/۱۶  دست پنج نفر بوده الان فقط دست منه ❤🌱            

الهی بگردم 😂❤

فدات گلم اگ شماالکی بیدارشدید بیاید بچه منوبگیرید من بخابم

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   
من کردم بخاطراین که باصدنفربودیکی هم سیقه کردمن تازه فهمیدم

افرین خوب کاری کردی 

عزیزم میدونم سخته ولی خب تو گذر زمان خوب میشی 

الهی ک خداوند بزودی ی مورد با معرفت و خوب سر راهت بزاره و نصیبت کنه🤲🌱

اوخیی😂😂😂ایشالله موفق باشه

ممنونم عزیزم😘❤️

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........