2777
2789
عنوان

راهنمایی میخوام خیلی واجبه

| مشاهده متن کامل بحث + 247 بازدید | 23 پست
دو سه بار نه بگو بذار عادت کنه

من خیلی مخالفت میکنم. ولی تهش اینطوره که صبر کن. رو حرف من حرف نیار. بعدم اینقدر زبون میریزه نمیتونم نه بیارم 

گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین (ع) /خانه آباد شدم خانه ات آباد حسین (ع) 

به نظرم به جای تاپیک این موضوع رو با خودش مطرح کن 

- ز غوغای جهان فارغ -  ‌‌        ‌                            ‌‌        ‌‌      نه تو آنی که همانی نه من آنم که تو دانی 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به نظرم به جای تاپیک این موضوع رو با خودش مطرح کن

دوست دارم اینکارو کنم. ولی قبلش میخوام بدونم که چطور باید مطرحش کنم که باعث ناراحتی نشه 

من خیلی مخالفت میکنم. ولی تهش اینطوره که صبر کن. رو حرف من حرف نیار. بعدم اینقدر زبون میریزه نمیتونم ...

پارتنر منه دقیقا

شکاک و اهل اصرار 

آنکه دائم هوس سوختن ما میکرد، کاش می‌آمد و از دور تماشا میکرد
پارتنر منه دقیقاشکاک و اهل اصرار

خیلی مغزم درگیره. اصلا خوابم نمیبره. خیلی دوسش دارم از طرفی ام میخوام بهش بفهمونم کارش اشتباهه ولی نمیدونم چطور 

خیلی مغزم درگیره. اصلا خوابم نمیبره. خیلی دوسش دارم از طرفی ام میخوام بهش بفهمونم کارش اشتباهه ولی ن ...

خیلی راحت باهاش حرف بزن بگو تو به من شک داری چرا همش کنترلم میکنی میخوام یکم آزادتر باشم بلکه از الان عادت کنه کمش کنه

این مسئله رو جدی بگیر وگرنه بعدا که زنش بشی دمار از روزگارت درمیاره با این اخلاقش 

آنکه دائم هوس سوختن ما میکرد، کاش می‌آمد و از دور تماشا میکرد

سلام عزیزم. 

نمیدونم این رفتارش از رو شکاکیه یا محبت...

ولی اگر دیدی زمانی گیر داد یا این رفتارش خیلی اذیتت کرد باهاش صحبت کن بگو لطف میکنی که اینقدر برات مهمم ولی دوس دارم گاهی آزاد باشم داری اذیتم میکنی با این رفتار 

من 6ساله با یه پسری تو رابطه ام خیلی دوسم داره و دوسش دارم ولی همیشه دوست داره کارامو خودمو کنترل کنه اگر بدون اجازه برم سر کوچه بیام پشتش دعواست حتی تا الان بخاطرش رابطم با دوستام قطع بود کلا شکاکه خیلی اذیت میشم و اصلا باهاش خوشحال نیستم فقط چون دوسش دارم باهاش موندمه نمیدونم چیکار کنم خیلی کلافه و ناراحتم نمیتونم باهاش بمونم نمیتونم ترکش کنم

حرف همه چی با حرف زدن حل میشه. ن گفتن بعش بگو که خودت میری فلان جا اگه یه بار دو بار بود مشکلی نیست اگه همش اینجوریه تغییر نمیکنه یا شکاکه یا دوستت داره یا کلا کنترل گره ازش بپرس چن بار ک تکرار کرد رو حرفش ن بیار معلموم میشه کدوم طرفیه یا دعوا میگیره یا...