2777
2789
چه مارکی و چند میلی‌گرم استفاده کردی؟ من دنبال بیوتینم، پیدا نکردم

مارک solgar ولی من ایران نیستم از ایران نگرفتم. 1000 میلی گرم هم داره 600 هم.. فکر کنم من 600 استفاده می کردم

بزرگ ترین اندوه من و کمرشکن ترین دردم، نوستالژی های دهه 60 و 70...
مینو جان، شما هم اگه پیام منو دیدی، راهنماییم کن. ممنونم

من بیوتین رو واسه مو استفاده میکردم عللی بود ،چون باردار شدم دیگه نتونستم بخورم.ولیدخیلی تاثیر داره

براي سلامتي فرزندم يه صلوات بفرستيد لطفا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مارک solgar ولی من ایران نیستم از ایران نگرفتم. 1000 میلی گرم هم داره 600 هم.. فکر کنم من 600 استفاد ...

ممنونم. بهم گفته شد باید ۵ یا ۱۰ میلی‌گرم باشه که در رشد مو موثر باشه.

من نتونستم پیدا کنم، فقط یه جا دوز ۱میلی‌گرم یا همون ۱۰۰۰ پیدا کردم. ولی گفتم جواب نمیده.

ممنونم اطلاعاتت در اختیارم گذاشتی😘😘

اَللّهمَ صَلّّ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ محمد
من بیوتین رو واسه مو استفاده میکردم عللی بود ،چون باردار شدم دیگه نتونستم بخورم.ولیدخیلی تاثیر داره

مینوجان، چه مارکی بود، چه میزان بود؟

خاطرت هست؟ اسمش، رنگش، چند میلی‌گرمش؟ 

یه چیزی که بهم کمک کنه، آخه خریدم اینترنتی هست، می‌خوام یه چیز خوب بخرم که جواب بده.

از داروخانه بخر.بیوتین ۵ اسمش هست 

آهان پس شما ۵ میل استفاده کردی؟

ایرانی بود؟ خارجی بود؟ 

مارکش چی بود مینو؟

آخه داروخونه‌های شهر خودم ایرانی دارن، فقط یکیشون یه آمریکایی داره که ۱میل هست.

ریزش شدیده و رویشم صفر، می‌خوام یه چیزی باشه جواب بگیرم.

ممنونم. بهم گفته شد باید ۵ یا ۱۰ میلی‌گرم باشه که در رشد مو موثر باشه. من نتونستم پیدا کنم، فقط یه ...

خواهش می کنم عزیزم

بزرگ ترین اندوه من و کمرشکن ترین دردم، نوستالژی های دهه 60 و 70...
آهان پس شما ۵ میل استفاده کردی؟ ایرانی بود؟ خارجی بود؟  مارکش چی بود مینو؟ آخه داروخونه‌های ...

ایرانی و خارجی اش رو نمیدونم.من رفتم اولین داروخانه ای ک دیدم گفتم قرص بیوتین ۵ میخوام و گرفتم.فکر کنم سی و شش و خرده ای قیمتش بود 

براي سلامتي فرزندم يه صلوات بفرستيد لطفا

من بیوتین ۵ خریدم سویسی بود واسه موهام خیلی خوب بود من موهام بیش از حد کم شده بود ولی الان شکر خدا خیلی خوب شده ولی شنیدم بیوتین ۵ هزار امریکایی اول خوبه بعد کانادایی در مورد ۱۰ هزار چیزی نشنیدم اگه باشه حتما باز تاثیرش بیشتره دیگه

باسلام 

کمبود بیوتین در بدن علائمی همچون نازک شدن موها، ایجاد حلقه های قرمز رنگ و پوسته‌ای دور دهان، لب و بینی، پدیدار شدن علائم عصبی از جمله افسردگی، بی‌حالی و توهم، ایجاد حس خارش در بازوها و پاها را به همراه دارد. مصرف قرص بیوتین مولتی نرمال با تامین این ترکیب در بدن علاوه بر کاهش این علائم باعث کاهش ریزش مو، ضخیم شدن موهای نازک شده، افزایش حجم و درخشندگی آن ها می شود.