2777
2789

پیاده میخوای بری؟😮

ژاپن حدود11دقیقه 🕑 از آمریکا اختلاف اقتصادی داره.یعنی اگه 11دقیقه برق توآمریکا قطع بشه ژاپن بهش میرسه🏃‍🏃‍.اونوقت توایران برق میره 2ساعت بعد میاد.همه یه صدامیگن📣:الهم صل علی محمدوآل محمد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من متوجه نشدم یعنی مثل برخی که نذر می کنن تا کربلا یا حرم امام رضا پیاده راه می رن شما می خوای راه بیوفتی پیاده بری تا موسسه رویان😲

من این جوری متوجه شدم از عنوانت.

خدا بزرگتر است

منظورش اینه برای تعیین جنسیت اینهمه راه میخواد بیاد رویان

با iui تعیین جنسیت نمیشه عزیزم 

بابد ivf کنید 

زنانی که کتاب می‌‌خوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه می‌‌تواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!                                                     (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)               
من متوجه نشدم یعنی مثل برخی که نذر می کنن تا کربلا یا حرم امام رضا پیاده راه می رن شما می خوای راه ب ...

نه عزیزم پیاده نه  تقریبا ده ساعت با ماشین شخصی فاصله دارم تا رویان  

اینجوری که اینجا از دوستان شنیدم

Ivf نزدیک 15 میلیون حدودا هزینه اش میشه

زنانی که کتاب می‌‌خوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه می‌‌تواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!                                                     (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)               
من کردم اما کلا باردار نشدم چه برسه جنسیتش سه تومن هم خرج کردم بیفایده بعدش طبیعی باردار شدم

مشکل خاصی داری ک باردار نشدی با ای یو ای یا نه 

خوشبختی داشتن کسی است که بیشتر از خودش تو را بخواهدوبیشتر از توهیچ نخواهد.