2777
2789

سلام خوشگلا خانم هایی که طلاق گرفتید با بچه کوچیک و تا ۲۵ سال سن دارید حاضرید با اقایی ۵۵ ساله ازدواج کنید ؟؟؟؟؟؟لطفا خواهشا نظراتان را بگید ممنون خوشگلا🤩🤩🤩🤩

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من تجربه ندارم اما به نظرم وقتی بچه کوچیک دارید و طلاق گرفتید نباید به هیچ وجه ازدواج کنین، توی رابطه بودن مشکلی نداره اما ازدواج باعث میشه بچه خیلی ضربه ببینه و مادر هم کمتر حواسش به بچه باشه

غیر از این فردی که شما مد نظرتونه فاصله سنی زیادی داره 

به شخصه اگه جای شما بودم و میخواستم ازدواج مجدد کنم صبر میکردم بچم بزرگتر بشه

- ز غوغای جهان فارغ -  ‌‌        ‌                            ‌‌        ‌‌      نه تو آنی که همانی نه من آنم که تو دانی 

نه 😍😍

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄💙👑 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥

۱۵ سال ازم بزرگتر بود و خیلی مشخص بود چون ارثی موهاش زود سفید شده بود اشتباه کردم چون تابعیت ایتالیا رو داشت میخاستم باهاش برم همونجا بمونم اما بقول قاضی دادگاه ازدواجتون از اول اشتباه بود بخاطر فاصله سنی من ۲۵ سال سن زیبا پر از هیجان شاد نیاز جنسی اون بفکر کار کار نیاز جنسیش خیلی کم جوری که اونموقعها یکروز باهم رفته بودیم بیرون شب بود مامور نیروی انتظامی ماشین رو نگه داشت ۱۵ سال پیش اونموقع بگیر ببر زیاد بود گفتم زن وشوهریم تعجب کرد بعدش اونو از ماشین پیاده کرد بهم گفت بخاطر پولش ازدواج کردی حیف تو نیست خوشگل هم هستی گفتم برای پول نبود واقعا هم برای پول نبود اما اشتباهه ازدواج نکن