2777
2789
عنوان

اضافه وزن

| مشاهده متن کامل بحث + 150 بازدید | 23 پست
من از دکتر تغذیه گرفتم جایی که حضوری باشه و مطمئن رژیم بگیر من این را نمی‌شناسم ولی جایی برو که مطمئ ...

رژیمتون خیلی سخت بود؟ رژیم من خیلی سخت بود یکم توضیح میدید چجوری بود

کاربر۹۶،لطفا واسه حاجتم یه صلوات بفرست💋،،.من یه شیرازیم و بهش افتخار میکنم، اگه مخالف نظرمی ریپلای نکن،اینجا تبادل نظره نظرها متفاوت. وقتی از تاپیک عکس رفتم و شما لایکم میکنید دلم میخواد بغلتون کنم، من یک فمنیسم هستم و مخالف سر سخت زن ستیزها. 
لیمومی خیلی معتبره تو گوگل بزنید

آهان ولی رژیم را نمیدونم ولی ایروبیک که رفتم خیلی کم کردم

فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لطفا توضیح بدین ،افرین به اراده

رژیم سفت سخت با ورزش سه ماه اول بعدش سه روز یه رژیمی بود روزی یه کیلو کم می کردی اونو گرفتم ولی نابود شدم بعدشم که دیگه کلاسام شروع شد فقط رقص کار میکردم که بیشترین نقشو داشت الان دقیق یک سال میگذره و حدود چهار ماهه هیچ رژیم و ورزشی ندارم و از وزن۷۲به وزن۵۰ رسیدم

آهان ولی رژیم را نمیدونم ولی ایروبیک که رفتم خیلی کم کردم

ایروبیک رو دارید ادامه میدین؟

کاربر۹۶،لطفا واسه حاجتم یه صلوات بفرست💋،،.من یه شیرازیم و بهش افتخار میکنم، اگه مخالف نظرمی ریپلای نکن،اینجا تبادل نظره نظرها متفاوت. وقتی از تاپیک عکس رفتم و شما لایکم میکنید دلم میخواد بغلتون کنم، من یک فمنیسم هستم و مخالف سر سخت زن ستیزها. 
رژیمتون خیلی سخت بود؟ رژیم من خیلی سخت بود یکم توضیح میدید چجوری بود

خیر سخت نبود همه چیز می‌خورید ولی مقدارش را متناسب با شرایط بدنتون تنظیم می کنه همه چیز توی برنامه اش هست رژیم سخت نگیرید😞

فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

خیر سخت نبود همه چیز می‌خورید ولی مقدارش را متناسب با شرایط بدنتون تنظیم می کنه همه چیز توی برنامه ا ...

ممنونم سعی میکنم اولین فرصت یه دکتر تغذیه خوب پیدا کنم

ایروبیک رو دارید ادامه میدین؟

من به دلایلی یه دوره ای وقت نمیشد باید غذای بیرون و شیرینی و فست فود و اینا خیلی مصرف کردم چاق شدم بعد از اون تمام اونا را قطع کردم ورزش ثبت نام کردم رفتم ایروبیک توی همون یک ماه سه کیلو یا چهار کیلو کم کردم بعد یک ماه ماه بعدش رفتم مسافرت نشد اون ماه را برم ولی از مهر که برنامم جور بشه ثبت نام می کنم

سلام شبتون بخیر من یه تاپیک ازتون دیدم که گفتین آموزشگاه اینه بغل بودین میخاستم بدونم راضی بودین از ...

آره خیلی راضی بودم عالی بود