من سه هفته با لیمومی رژیم گرفتم و خییلی سفت وسخت رعایت کردم اما کم که نکردم هیچ دو کیلو هم اضافه کردم کسی تجربه ای داره؟ چیکار کنم کم بشم؟
کاربر۹۶،لطفا واسه حاجتم یه صلوات بفرست💋،،.من یه شیرازیم و بهش افتخار میکنم، اگه مخالف نظرمی ریپلای نکن،اینجا تبادل نظره نظرها متفاوت.وقتی از تاپیک عکس رفتم و شما لایکم میکنید دلم میخواد بغلتون کنم،من یک فمنیسم هستم و مخالف سر سخت زن ستیزها.
من از دکتر تغذیه گرفتم جایی که حضوری باشه و مطمئن رژیم بگیر من این را نمیشناسم ولی جایی برو که مطمئ ...
رژیمتون خیلی سخت بود؟ رژیم من خیلی سخت بود یکم توضیح میدید چجوری بود
کاربر۹۶،لطفا واسه حاجتم یه صلوات بفرست💋،،.من یه شیرازیم و بهش افتخار میکنم، اگه مخالف نظرمی ریپلای نکن،اینجا تبادل نظره نظرها متفاوت.وقتی از تاپیک عکس رفتم و شما لایکم میکنید دلم میخواد بغلتون کنم،من یک فمنیسم هستم و مخالف سر سخت زن ستیزها.
رژیم سفت سخت با ورزش سه ماه اول بعدش سه روز یه رژیمی بود روزی یه کیلو کم می کردی اونو گرفتم ولی نابود شدم بعدشم که دیگه کلاسام شروع شد فقط رقص کار میکردم که بیشترین نقشو داشت الان دقیق یک سال میگذره و حدود چهار ماهه هیچ رژیم و ورزشی ندارم و از وزن۷۲به وزن۵۰ رسیدم
آهان ولی رژیم را نمیدونم ولی ایروبیک که رفتم خیلی کم کردم
ایروبیک رو دارید ادامه میدین؟
خیر سخت نبود همه چیز میخورید ولی مقدارش را متناسب با شرایط بدنتون تنظیم می کنه همه چیز توی برنامه ا ...
ممنونم سعی میکنم اولین فرصت یه دکتر تغذیه خوب پیدا کنم
من به دلایلی یه دوره ای وقت نمیشد باید غذای بیرون و شیرینی و فست فود و اینا خیلی مصرف کردم چاق شدم بعد از اون تمام اونا را قطع کردم ورزش ثبت نام کردم رفتم ایروبیک توی همون یک ماه سه کیلو یا چهار کیلو کم کردم بعد یک ماه ماه بعدش رفتم مسافرت نشد اون ماه را برم ولی از مهر که برنامم جور بشه ثبت نام می کنم
فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨
سلام شبتون بخیر من یه تاپیک ازتون دیدم که گفتین آموزشگاه اینه بغل بودین میخاستم بدونم راضی بودین از ...
آره خیلی راضی بودم عالی بود