2821
2789
عنوان

دخترک من 😘

| مشاهده متن کامل بحث + 1202 بازدید | 104 پست

هلن جون من برات دعا کردم خدا دلتو شاد کنه.

خدایا یعنی میشه دانشگاه علم و فرهنگ تهران قبول بشم🙏از ذوق بال درمیارم وقتی قبول بشم حتی فکر کردن بهش هم قند تو دلم آب میکنه📋📖📒📑📓📕📘📗📚📔📙🎓🖊️🖋️📝📏📐📄

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

دیگه چیزی نمونده ولی همیشه ادم اخر راه بی طاقت میشه واسه رسیدن

دقیقااا همینطوره دلم میخوادزودبیادببینم چ شکلیه خیلی فکرم درگیره اول سلامتیش مهمه ولی خیلی دوس دارم ببینمش زودتر

نازنین پسرم!همین ک تورادارم,بهترین هدیه دنیارادارم...  

هلن خانوم نی نی ات تو راهه؟؟؟

خدایا یعنی میشه دانشگاه علم و فرهنگ تهران قبول بشم🙏از ذوق بال درمیارم وقتی قبول بشم حتی فکر کردن بهش هم قند تو دلم آب میکنه📋📖📒📑📓📕📘📗📚📔📙🎓🖊️🖋️📝📏📐📄

یه سوال از خانومای بچه کوچیک دار...

من و همسرم هر وقت تو خیابونی جایی باهم باشیم بچه ببینیم من کلی قربون صدقه میرم؛ یا کلی میگم ماشاالله خدا حفظش کنه تو دلم ارزوهای خوب‌میکنم براش؛ گاهی هم پیش اومده بچه ای رو‌ببوسم؛ بخدا هیچ نظر بدی ندارم؛ ولی همسرم میگه همه خوششون نمیاد ممکنه فک کنن خدایی نکرده چشم میکنی بچشونو 😭😭😭😭

تازه همون موقع هم میگم از چشم بد دور باشه براش اسپند بریزید... 

شما باشید چه فکری میکنی  اگه کسی ت. مکان عمومی یهو بچتونو ناز کنه؟

مجنون الحسین ❤
این روسری سه گوشا که سرش کردی خیلی جیگره .منم میخوام بخرم ولی نمیدونم برم بگم چی بده 😐😐

دستمال سر 

از امروز اگه ببینم کسی پشت سر این دختر دری وری بگه و از این حرفای خاله زنکی بزنه ... دهنشو کاه گل می‌گیرُم .
2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز