2777
2789
عنوان

حس میکنم بی عرضم که ازدواج نکردم

| مشاهده متن کامل بحث + 1228 بازدید | 51 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از کی تا حالا شوهر کردن شده عرزه

والا تااونجایی که میدونیم داشتن تحصیلات و کار ،عرضه تعریف شده

عزیزم حالا که چشمای خوشگلت خورد به امضام دعا کن برای شوهرم کارخوب جور بشه شدیدا و عمیقا به دعات محتاجم❤️🌹🙏

همش ۲۴ سالته تا ۳۰ سالگی وقت داری حتی من مواردی دیدم تو ۳۴سالگی با کیس خوب ازدواج کردن 

آخر شبِ سردِ ما سحر میگردد،مهدی"عج الله"به میان شیعیان برمیگردد✨✨✨اللهم عجل لولیک الفرج ✨✨✨ مدد ز غیر تو ننگ است ،یا اباصالح مددی🍃🍃              لطفا امضامو کپی نکنید🌹.                                      درخواست دوستی نمی پذیرم🌺              

مگه ازدواج اپشنه؟من ۲۸ سالمه خواستگارم زیاد دارم ولی ازدواج نمیخوام اتفاقا اطرافیانم همیشه میگن خوشب ...

حرف استارتر اشتباس

ولی شما هم اگه یه نفر به دلتون مینشست ازدواج میکردی 

نیازمند ۱۰ کیلو ماهیچهتیکر اعتیادم به موبایل منبع وسواسمخدایا دورت بگردم امروز پدرو مادر درونم بهت قول میدن اینکارو میکنم بدرود تا ۱ فروردین

اطرافیانت اشتباه میکنندیگه کم کم انتخاب کنتا دیر نشده

اصلا نمیخوام فعلا چون ضربه بدی خوردم دیدم نسبت به همه ی مردا بد شده

لطفا افراد زیر ۲۰ سال وارد تایپیک من نشن با احترام❤️

سن‌ ات‌مناسب ازدواجه الان ان‌شالله کیس خوب بود ازدواج‌میکنی

اونایی هم که میگن ۳۰ سالمونه و بیشتر هنوز‌مجردیم و افتخار میکنن اکثرا ته دلشون رضایت ندارن و وقتی به سن های بالاتر برسن‌ و کیس های جوون ازدواج از دست بدن تازه پشیمونی شون شروع میشه چون این ذات انسانه که میل به همدم و شریک‌زندگی داره و پدر مادر ادم هم همیشه نیستن 

اصلا نمیخوام فعلا چون ضربه بدی خوردم دیدم نسبت به همه ی مردا بد شده

کار درستی نمیکنی گلم

برو مشاوره

این تروما رو حل کن

همه مثل هم نیستن

نعمت ها رو هدر نده😊

رحیم کم عقل،چمن کم عقل ،نقی کم عقل(ارسطو پایتخت😊)(محض یادآوری .خلاصم کن از عشقایی که گاهی هست و گاهی نیست⚘بی خیال نه دنیا انقد وفا میکنه نه آدما اونقدر عمر.این نیز بگذرد.. بزرگترین معجزه و کمک الهی عقله و فکر ازش استفاده نکنیم حق اعتراض و ناشکری نداریم.😊کتابای خوب؛زنان زیرک ،زندگی خود را دوباره بیافرینید.کتابخانه نیمه شب،هبوط،از حال بد به حال خوب...لا اله الا الله زیاد بگید مشکلاتتون حل شه.اگه دلت شکسته قدرتو نمیدونن تنهایی مهجوری عب نداره غصه نخور چیزای خوب تو این دنیا همیشه مهجورن مثل مسجد،نماز و حتی خود خدا 😢وقتی میری دندانپزشکی،کلینک کاشت مو و فیشیال و... وقیمت ها رو میبینی.تازه قدر نعمت های رایگان خدا رو میدونی 😊🙃...افوض امری الی الله ولله بصیر بالعباد..برای کسی بمیر که برات تب کنه..وله که معلوم نیست چی میشه بپیچونی بهتر از بحثه

ینی من دیگه وقت ندارم ؟

شما هم وقت داری عزیزم گفتم که مواردی دیدم تو ۳۴ سالگی ازدواج موفق کردن 

به قول زنداییم در خزانه ی غیب خداوند هیچ چیز غیرممکن نیست

آخر شبِ سردِ ما سحر میگردد،مهدی"عج الله"به میان شیعیان برمیگردد✨✨✨اللهم عجل لولیک الفرج ✨✨✨ مدد ز غیر تو ننگ است ،یا اباصالح مددی🍃🍃              لطفا امضامو کپی نکنید🌹.                                      درخواست دوستی نمی پذیرم🌺