2777
2789
رفلاکس داری؟الان یه ماهه منو بیچاره کرده رفلاکسدکتر گوارشم رفتم دارو داده چند روز خوب بود باز افتضاح ...

نمیدونم چمه؟ فقط میدونم یه چیزه اسیدی و ترش  میا بالا دهنم انگاررکل معده و رودم میسوزه ک گفتن اسید معدس. دکترم رفتم امپرازول نوشت. خوردم بدتر میشدم. یمدت خوب شده بودم ولی باز چند روزه اینجوری شدم. الان گفتن چه چیزایی خوبه چه چیزایی بد. من نمیدونستم اینارو. فک کنم اونموقع ک خوب شده بودم ناخوداگاه اینارو رعایت میکردم. فقط من حس میکنم هروقت چیزه سردی میخورم هم بدتر میشم. 

رفلاکس داری؟الان یه ماهه منو بیچاره کرده رفلاکسدکتر گوارشم رفتم دارو داده چند روز خوب بود باز افتضاح ...

داروهات بخور دوباره اگ جواب میده. من همیشه اینطوری نیستم.خیلی وقت بود خوب بودم باز چندروزه اینجوری شدم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شبا بعد شام یکم عرق زنیان بهش بده منم به دختر عرق زنیان میدم تاثیر داره

مشکل دخترتون چیه؟ من شربت کی دی اس که هم زنیان داره هم نعنا رو بهش دادم بهتر میشد ولی باز حالش بد میشد الان دیگه فقط اس امپرازول میدم صبح و شب و دایمیکتون چهل قبل روزی دوبار میدادم ولی لاغرش کرد الان فقط وقتی نفخ شدید می‌کنه بهش میدم 

https://daigo.ir/secret/51172246655