2777
2789
عنوان

امین فردین

| مشاهده متن کامل بحث + 1110 بازدید | 26 پست

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

وقتی وارد اینکار بشی میذارنت لای منگنه یا باید تن به خواسته هاشون بدی یا میذارنت کنار.طعم شهرت رو که بچشی میبینی بخاطر حفظ شهرت خیلی از اصول اخلاقی رو باید بذاری کنار. احتمالا شاید تا آخرش هم متوجه نشی که چی شد و از کجا شروع شد.

نرو و از خدا بخواه راه درستی جلوی پات بذاره

فعلا که با پارتی برم جلو هرچی خیره

بگو تصمیمم رو گرفتم چرا اومدی نظرسنجی...

حیفی 

اگه بدونی پشت صحنه چه بلاهایی سرت میارن...

بدبخت ریحانه پارسا رو هم مورد عنایت قرار دادن که اینجوری شد.اتفاقا چون با پارتی میری و خودت تحصیلاتش رو نداری و با تلاش خودت نرفتی بیشتر اذیتت میکنن راحت تر گولت میزنن.

بگو تصمیمم رو گرفتم چرا اومدی نظرسنجی...حیفی اگه بدونی پشت صحنه چه بلاهایی سرت میارن...بدبخت ریحانه ...

عزمزمه من کلاس بازیگری میرم و پارتی بهم کمک میکنه بعدم تصمیم رو گرفتم که یه فیلم بازی کردم اومدم در مورد امین فردین ببینم دروغ میگه یا نه که دوستان کمکم کردن

عزمزمه من کلاس بازیگری میرم و پارتی بهم کمک میکنه بعدم تصمیم رو گرفتم که یه فیلم بازی کردم اومدم در ...

با مشاور صحبت کن... از دوستان اینجا کمک نگیر.اینجا چند نفر همچین تجربه ای داشتن که بتونن کمکت کنن. چون هنوز معصومی جوابت رو دادم که یکوقت بلایی سرت نیاد. حتما برو پیش مشاور... امین فردین کارش رو نمیپسندم ولی حرفاش درسته.فساد توی سینمای ایران همیشه بوده و درواقع یکی از کثیف ترین سینماها رو داره. از زنها سواستفاده جنسی میکنن مردها هم تو مهمونیهای مختلط مواد و مشروب میزنن.