سلام خانما من ۱۸ سالمه بخاطر کنکور خیلی وزن اضافه کردم و همین رو هورمونام تاثیر گذاشته پریودم ی شیش ماه نامنظم بود الان باز دو ماهه منظم شده ولی موی زائد بدنم خیلی زیاد من خیلییی کم مو بودم تا الان موی صورتمو حتی شیوم نکردم ولی خب از بعد این اضافه وزن موی صورتم زیاد شده کناره های صورتم مخصوصا حس میکنم پوستم داره خراب میشه چون انگار روزنه این موها رو پوستم زیاد شده راهکاری هست؟میشه یجوری برگردم به حالت طبیعی خودم؟دکتر گفت اول وزنتو کم کن بعد برو ازمایش بده فعلا دارم وزن کم میکنم ی ۶ کیلویی کم کردم ولی خب هنوز خیلی مونده که کم کنم..
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂تو همونی نیستی که کامنت گذاشته بودی دخترای مذهبی و معتقد رو نفرین میکردی و فحش م ...
من به هیچکس توهین نکردم اینی که میگی من نبودم اشتباه گرفتی.کاملا از ادبیاتت مشخصه چه کوچه بازاری هستی به کوری چشم تو موفق که هیچ شدم اندامم صد برابر بهتر شد تو میتونی بری همچنان با شوهر ذهنی و توهمیت بازی کنی و استیکرای دااااغ بزاری واسش🤣🤣🤣
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
از طرز حرف زدنت مشخصه چه قدر مقام و مدال و جایزه و موفقیت داری دختر بچه ۱۸ ساله 😂تو توی خوابتم نمیت ...
تنها برد زندگیت شوهر کردنه که اونم نکردی هنوز...علاقه ای به توضیح ندارم دیگه میتونی بسوزی،تو که نمیدونی من کیم و چیکارا کردم ولی بدون از ۱۸ و حتی ۲۸ ساله توام خیلی جلو ترم برو بسوز که داری خودتو میکشی با ی بچه ۱۸ ساله بحث میکنی🤣
از طرز حرف زدنت مشخصه چه قدر مقام و مدال و جایزه و موفقیت داری دختر بچه ۱۸ ساله 😂تو توی خوابتم نمیت ...
تو گستاخ نیستی که من هیچکاریت نداشتم اومدی نفرت پراکنی کردی تو تاپیکای من؟اتفاقا تو گستاخی که به مادر یکی دیگه توهین میکنی بدن یکی دیگه مسخره میکنی و مشکلاتشو جک میکنی خودت برو جلو اینه ببینم چه چیزی هستی بعد بیا و دیگران و مسخره کن